Universal Robots lansează un nou concept de webinarii online – primul va avea loc în România miercuri, 15 aprilie

by donpedro

Din cauza faptului că nu pot fi organizate conferințe, iar opțiunile de călătorie sunt limitate datorită răspândirii coronavirusului, Universal Robots a decis să lanseze un nou concept de webinarii – seminarii online care oferă doritorilor posibilitatea continuității educației în ce privește automatizarea cu ajutorul roboților colaborativi.

Webinarile sunt împărțite în trei părți. Fiecare dintre acestea durează aproximativ 1 oră și este gratuit. Pentru fiecare țară, webinarul are loc în limba locală. Webinariile vor fi conduse de un tehnician profesionist și managerul local UR. Participanții vor putea interacționa online cu ambii experți Universal Robots care le vor răspunde la toate întrebările.

Prima parte este un Webinar in the Box online care va introduce produsele Universal Robots, în special roboții colaborativi (coboții). Pe parcursul webinarului, un tehnician va demonstra manipularea unui cobot – de la despachetarea la instalarea cobotului cu programare de bază. Această parte este adresată începătorilor și companiilor care doresc să afle mai multe despre procesul de automatizare în întreprinderile mici și mijlocii, și tuturor celor care doresc să afle mai multe despre Universal Robots și despre utilizarea roboților colaborativi ca parte integrantă a actualei automatizări.

A doua parte, webinariile pentru aplicații, vor explica utilizarea coboților într-o aplicație specifică. Conținutul acestei părți este mai tehnic și va dezvălui cum ar trebui să arate utilizarea aplicației, unde este posibilă utilizarea acesteia și care sunt coboții potriviți pentru utilizarea specifică a aplicației alese. Aplicațiile individuale sunt împărțite în 6 grupuri tematice în funcție de utilizare. Primul grup se va concentra pe aplicația de sudură, al doilea pe cea de înșurubare, al treilea pe cea de paletizare, al patrulea pe cea de șlefuire, al cincilea pe cea de preluare și ultimul pe cea de operare a mașinilor-unelte. Fiecare dintre aceste webinarii va dura aproximativ o oră. Informațiile vor fi completate de studii de caz.

În a treia parte, Universal Robots va prezenta serviciile pentru produse oferite ulterior utilizării și achiziției de roboți colaborativi. Principalele subiecte acoperite vor fi siguranța muncii cu coboți și oferta de bază Service360, adică o garanție extinsă.

Prima parte a webinariilor va avea loc în România pe 15 aprilie la ora 11:00 și pe 29 aprilie la ora 11:00. Celelalte două părți vor urma în cursul lunii mai. Participarea este posibilă prin înregistrarea pe site-ul web:

https://www.universal-robots.com/ro/webinarii/

Universal Robots

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu