Turbo Flare

by donpedro

Eşti văzut, eşti salvat!

Luminile sale puternice vor permite conducătorilor auto şi maşinilor de salvare să vă vadă clar

Eşti în siguranţă în cazul penelor auto cu LED-uri foarte luminoase ce atenţionează pe ceilalţi conducători de la kilometri distanţă;
Poliţia şi salvarea te localizează mai uşor, astfel că vei primi mai repede ajutor;
Continuă să lumineze intermitent chiar dacă este călcat de o maşină.
În fiecare an mii de conducători auto sunt accidentaţi sau omorâţi datorită vizibilităţii reduse. Dumnevoastră sau membrii familiei sunteţi protejaţi de Turbo Flare, cel mai rezistent şi sigur produs “roadside distress lighting” din lume!
Acest aparat este mai sigur şi mai vizibil în comparaţie cu flăcările ce pot produce incendii. Douăzeci de LED-uri foarte luminoase luminează intermitent şi pot fi văzute de la mai mulţi kilometri, la fel ca luminile maşinilor de poliţie, ale maşinilor de pompieri sau ale salvărilor. Iar datorită carcasei foarte durabile, Turbo Flare va continua să lumineze chiar dacă este călcat de o maşină!

Departamentele de poliţie din întreaga lume folosesc modelul profesional al Turbo Flare de mai mulţi ani. În plus faţă de semnalizarea vehiculelor, dispozitivul poate ajuta poliţia sau salvarea să vă găsească mai repede, chiar şi în locuri izolate. Dispozitivul este atât de strălucitor încât elicopterele îl pot vedea de la distanţe de până la 25 de mile. Dacă obişnuiţi să faceţi excursii pe jos sau să mergeţi la schiat trebuie să aveţi cu dumnevoastră un astfel de dispozitiv!
Dispozitivul este rezistent la şocuri, la apă, la benzină, la săruri şi la cloruri. Funcţionează mai mult de 100 de ore cu patru baterii ‘C’. Un indicator “low battery level” indică faptul că bateriile mai au doar 20% din capacitate, ceea ce vă permite schimbarea la timp a bateriilor. Dimensiunile dispozitivului sunt de 8,125 inci diametru şi 2 inci înălţime. Dispozitivul cântăreşte cu baterii 0,5 lbs.

www.smarthome.com

S-ar putea să vă placă și