TRAVEO™ T2G de la Infineon și platforma software Altia CloudWare™ pentru aplicații de afișare au fost expuse la CES 2023

Altia CloudWare permite clienților să testeze plăcile de evaluare TRAVEO de la Infineon și să dezvolte HMI-uri cu software-ul Altia pentru a introduce rapid pe piață afișaje integrate.

by gabi

Infineon Technologies AG și Altia, lider internațional în domeniul instrumentelor de proiectare și dezvoltare a interfețelor grafice cu utilizatorul (GUI) și-au anunțat cooperarea. Familia de microcontrolere (MCU) TRAVEO™ T2G va fi activată de platforma software Altia CloudWare™ pentru aplicații de afișare la începutul anului 2023.

Altia CloudWare permite clienților să testeze plăcile de evaluare TRAVEO de la Infineon și să dezvolte HMI-uri cu ajutorul software-ului Altia pentru a introduce rapid pe piață display-uri embedded. Cu CloudWare al Altia, bazat pe cloud, TRAVEO T2G poate fi configurat cu ușurință, accelerând proiectele prin furnizarea unui portal de dezvoltare concentrat pentru evaluarea comparativă și testarea proiectelor GUI pe hardware TRAVEO. Prin utilizarea CloudWare virtual, nu mai este nevoie de compilatoare, programe sau depanatoare individuale.

Microcontrolerele TRAVEO T2G de la Infineon se bazează pe nucleul Arm® Cortex®-M4/M7 și oferă performanțe ridicate, HMI-uri îmbunătățite, securitate ridicată și protocoale de rețea avansate. Acestea sunt adaptate pentru o gamă largă de aplicații auto, inclusiv electrificare, module de control al caroseriei, aplicații gateway și infotainment.

Disponibilitate
Soluția comună de la Infineon și Altia va fi disponibilă la începutul anului 2023.
Mai multe informații despre angajamentul Infineon față de Noua Mobilitate: www.infineon.com/cms/en/discoveries/new-mobility/

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și