Transformatoare – tendinţe şi abordări actuale!

by donpedro

Platforma-convertor de transformatoare pentru surse în comutare de la HAHN!

Firma HAHN oferă soluţii pentru producătorii de surse de alimentare în comutare. Ca răspuns la varietatea mare de modele disponibile pe piaţă, HAHN combină cererile şi dorinţele producătorilor pentru a oferi soluţii rapide.

Platforma-convertor oferă transformatoare pentru surse de alimentare în comutare până la 50 W în conformitate cu cerinţele standardului IEC/EN 61558-2-16:2009 cu izolaţie dublă/întărită.
Cu sugestii constructive şi componente disponibile din stoc pentru distanţă de conturnare > 5,5 mm, platforma-convertor oferă soluţii pentru dezvoltarea surselor dumneavoastră, indiferent de topologia regulatorului de comutare pe care îl folosiţi.
Cu proiectul dumneavoastră sau cu simulările şi programele de calculare disponibile de la Hahn, departamentul de Cercetare-Dezvoltare realizează şi livrează soluţii rapide.

Platforma accelerează şi pregătirea documentaţiei pentru oferte, proiectare şi producţie. Dispozitivele de măsurare dezvoltate de către HAHN oferă posibilitatea de a vă tipiza convertoarele perfect.
Utilizarea unor componente şi structuri identice (acoperite de către standardul de izolaţie UL 1446 pentru clasele de izolaţie B şi F) atât în proiectare cât şi în producţie garantează soluţii econome şi rapide.
Implementarea testării componentelor şi cerinţele suplimentare pentru materialele de izolaţie vă oferă economie de timp şi costuri pentru certificarea aplicaţiei dvs.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu