Toshiba lanseazǎ regulatorul ICs 500mA LDO cu variație de ieșire ultra-redusǎ

by donpedro

6661A_HRESToshiba Electronics Europe a lansat o nouǎ serie de regulatoare IC de 500mA LDO care atinge cea mai micǎ variație a tensiunii de ieșire din industrie.

Dispozitivele sunt ideale pentru aplicații de gestionare a energiei în telefoane inteligente, tablete și alte dispozitive pe baterii, inclusiv echipamente portabile.

Pentru a spori eficiența acestor regulatoare LDO s-a acordat o atenție specială minimizǎrii variației tensiunii de ieșire la un curent mare și funcționǎrii la o tensiune de ieșire redusǎ.

Noua serie TCR5AM atinge o tensiune de ieșire cu o variație ultra-redusǎ prin utilizarea cu interferențǎ a unei surse secundare de tensiune (VBAT) drept tensiune de referință.

Aplicarea VBAT=3.3V permite o tensiune de operare la ieșire de 0.6V cu variații tipice ale tensiunii mai mici de 0.090V (@ Iout = 300mA) și 0.150V (@ Iout = 500mA). Această performanță face ca seria TCR5AM sǎ fie potrivitǎ pentru sarcini de curenți mari (cum ar fi RF sau circuite de camerǎ) în modele operate pe baterii.

În plus față de performanțele excelente ale variației de ieșire seria TCR5AM include caracteristici de protecție integrate, cum ar fi de protecție la supra-curent si supra-temperaturǎ, de asemenea funcții de blocare la sub-tensiune respectiv auto-descǎrcare la ieșire.

TCR5AM vine în carcasǎ ultra-redusǎ DFN5B (1.2mm x 1.2mm; T: 0.38mm) cu 600mW putere disipatǎ. Deoarece LDO poate fi montat cu mici condensatoare ceramice la intrare și ieșire, constituie soluția perfectă pentru ansambluri cu o mare densitate de plăci.

www.toshiba.semicon-storage.com

S-ar putea să vă placă și