Telecomanda Home Theater Master MX-500

by donpedro

• Combină uşurinţa unei telecomenzi touchscreen cu butoanele foarte ergonomice;
• Joystick ergonomic care face navigarea foarte uşoară;
• Oferă butoane uşor de apăsat pentru funcţiunile mai des folosite;
• Preprogramată cu ultimele coduri pentru cele mai noi generaţii de PVR, receptoare pentru cabluri digitale şi satelit;

Telecomanda este deja programată pentru a funcţiona cu mai mult de 1.000 de componente audio/video (inclusiv recordere video digitale, playere DVD, VCR, boxe, receptoare de satelit şi echipament audio) şi vă va economisi ore necesare pentru programare. Are posibilitatea de a “învăţa” 530 de funcţii de la componente care nu au fost încă inventate, astfel că nu va fi niciodată învechită! Toate setările pot fi clonate cu uşurinţă de la o telecomandă Home Theater Master MX-500 la alta – perfectă pentru cineva care are nevoie de mai mult de o telecomandă pentru casă.

Adaptabilă pentru sistemul d-voastră
Una din cele mai bune caracteristici ale acestei telecomenzi este faptul că poate fi personalizată, inclusiv posibilitatea de redenumire a 10 butoane din jurul ecranului pe 10 ecrane LCD diferite. Numărul total de butoane ce pot fi personalizate este astfel de 50. Folosiţi-le pentru canalele d-voastră favorite, staţiile radio sau alte funcţii pentru care nu există butoane, cum ar fi Video 1, Video 2, contrast/strălucire sau alte funcţii la alegere.
MX-500 poate de asemenea să trimită o serie de comenzi la apăsarea unui singur buton (posibilităţi macro). De exemplu, telecomanda poate fi programată să pornească toate componentele unui sistem casnic cu o singură apăsare de buton; astfel fiecare membru al familiei poate folosi DVD sau VHS fără să fie nevoie ca tata să fie acasă pentru a le programa. Există trei butoane “hard” macro dedicate, butoane “Power” şi “System Off” care pot trimite fiecare până la 20 de comenzi. Suplimentar, 10 butoane dispozitiv pot trimite până la 20 de comenzi programate atunci când sunt apăsate mai mult de două secunde.
Unitatea poate fi programată pentru operaţii “punch through” către oricare din cele 10 componente audio-video pentru volum, selectarea canalelor. De exemplu, utilizatorul poate mări, micşora sau opri volumul pentru un receptor A/V în timpul operării telecomenzii în modul satelit, astfel că nu mai trebuie să treceţi prin numeroase meniuri pentru a mări volumul sau creşterea volumului pentru TV când nu doriţi creşterea volumului pentru un alt aparat. Dacă doriţi să folosiţi telecomanda pentru caracteristicile automate existente, ea este deja preprogramată pentru a acţiona X10 IR Command Console (#4040), ceea ce face uşor controlul luminilor, aparatelor electrocasnice, termostatelor.

Caracteristicile fizice o fac uşor de folosit
Cei care au proiectat această telecomandă au gândit foarte mult şi nu au omis nici un detaliu. De exemplu, un buton separat “lumină” acţionează lumina de fundal ori de câte ori ridicaţi telecomanda, astfel că nu trebuie să apăsaţi un buton pentru a o activa. Este realizată într-o carcasă texturată, cu butoane de cauciuc cu caracteristici GemStone™ pentru îmbunătăţirea vizibilităţii şi a durabilităţii. Un design ergonomic permite ţinerea comodă a acesteia, cu un joystick plasat strategic pentru navigare uşoară.
Ecranul LCD şi toate butoanele de pe telecomandă folosesc tehnologia de iluminare “EL” care oferă o iluminare foarte eficientă cu un consum mic de energie. Alimentată de la patru baterii alcaline AAA incluse, telecomanda are o memorie încorporată pentru back-up ce previne pierderile, chiar dacă bateriile au fost scoase de mai mult de un an.