Filme pe ecran mare acasă

by donpedro

Această unitate compatibilă HDTV acceptă semnale de la toate sursele video.
• Imaginea este atât de bună că va impresiona pe oricine
• Compatibil HDTV, deci uşor de upgradat
• Oferă imagini mai strălucitoare şi mai pline de viaţă decât orice televizor cu ecran mare
• Mărime mică, compact
• Greutate de numai 11 lbs. – perfect pentru vacanţe

Doriţi să vedeţi filme pe un ecran mare fără să fiţi nevoiţi să aveţi în casă un televizor gigant? Folosiţi acest puternic Toshiba Home Theater LCD Projector! Indiferent dacă foloseşte un ecran sau un perete alb pentru proiecţie, proiectorul oferă o imagine mai strălucitoare şi mai plină de viaţă decât majoritatea televizoarelor. Este totuşi destul de mică şi uşoară pentru a fi dusă oriunde. Încercaţi să căraţi cu d-voastră în vacanţă televizorul gigant pe care îl aveţi în casă şi veţi vedea diferenţa! Proiectat special pentru pasionaţii de home theater, acest proiector de înaltă performanţă oferă o imagine excepţională, chiar cu rezoluţii HDTV. Cu o luminanţă de 1000 de lumeni, este unul din cele mai strălucitoare proiectoare LCD din categoria sa. Este de asemenea şi unul dintre cele mai silenţioase. Cu un zgomot al ventilatoarelor mai mic de 31 dB, vă veţi putea concentra la film şi nu la aparat.
Acest proiector, simplu de instalat şi de folosit, include o mulţime de caracteristici şi tehnologii avansate cum ar fi ecranul cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi un contrast de 400:1 pentru a oferi imagini vii de 30 pe 300 de inci.
Proiectorul foloseşte trei matrici active LDC de tip wide-panel polysilicon TFT – câte una pentru ieşirile de verde, albastru şi roşu. Ecranul LCD are acelaşi aspect 16:9 ca o imagine HDTV, ceea ce permite ca întrega suprafaţă a ecranului să fie folosită pentru afişarea de imagini widescreen HDTV cu o rezoluţie maximă, în comparaţie cu ecranele LCD convenţionale care folosesc doar o parte a ecranului atunci cînd afişează imagini widescreen. El încorporează acelaşi procesor T-FORC II folosit în modelele profesionale de la Toshiba, care foloseşte tehnici sofisticate de interpolare şi compresie digitală video pentru eliminarea marginilor zdrenţuite şi producerea de imagini foarte clare, ajustând mărimea imaginii pentru folosirea la maxim a suprafeţei ecranului pentru orice rezoluţie.
Acceptă toate semnalele NTSC şi ATSC şi le afişează în format 720p HD. Proiectorul include, pentru o flexibilitate şi o compatibilitate completă, S-Video, composite video, intrări analogice RGB plus un cablu adaptor pentru componente video pentru surse video cu jack-uri de ieşire RCA, ceea ce îl face displayul ideal pentru playere DVD, receptoare de satelit şi alte componente home theater.

Proiectare compactă şi o flexibilitate totală pentru instalare
Cu o greutate de doar 11,22 lbs. şi cu dimensiuni de 13.6″ x 11.1″ x 4.1″, unitatea este uşor de instalat pe o masă sau poate fi montată pe tavan (folosind dispozitivul opţional de montare pe tavan). Include caracteristici pentru o performanţă foarte bună, cum ar fi 4X Digital Zoom şi posibilităţi de “îngheţare” a imaginii, un meniu sistem user-friendly.
Un bec cu o durată de viaţă de 2000 de ore asigură imagini luminoase cu un minim de întreţinere. Toate funcţiile pot fi realizate folosind o telecomandă.

S-ar putea să vă placă și