Tact Switch-uri WS-TST / WS-TSW şi rotative WS-RAS / WS-RAT

by donpedro

Gama de switch-uri de la Würth Elektronik, este completată cu patru serii noi.
Aceste comutatoare din seria de 6 × 6 mm (WS-TST) şi 12 × 12 mm (WS-TSW) sunt disponibile în varianta THT. Carcasa şi contactele sunt realizate din oţel inoxidabil, iar contactele au o placare suplimentară de argint. Având contacte placate cu argint, precum şi dispozi­tivul de acţionare şi carcasă din LCP UL 94V – 0, aceste switch-uri sunt nu numai fără plumb şi corespund RoHS, dar sunt, de asemenea, indicate pentru temperaturi de funcţio­nare între -40 şi +85°C.
Switch-urile cu această dimensiune se caracterizează printr-o capacitate de rating de contact de până la 50mA, 12VDC, o rezistenţă dielectrică la tensiune de > 100 @ 500VDC MQ, o rezistenţă dielectrică de 250 VAC/mn, precum şi o rezistenţă de contact de 100mΩ.
Gama de switch-uri rotative de la Würth Elektronik, oferă o familie SMD şi una THT de 7 × 7mm. Switch-urile din seria WS-RAS şi WS-RAT au un capac din oţel inoxidabil. Contactele sunt placate cu aur. Elementele de acţionare şi carcasa sunt realizate din LCP UL 94V – 0. Componentele sunt conforme cu RoHS şi sunt potrivite pentru temperaturi de funcţionare între -60 şi +125°C. Switch-urile sunt caracterizate printr-o capacitate de rating de contact de până la 100mA, 42Vcc, o rezistenţă dielectrică de 250V/mn, precum şi o rezistenţă de contact de 80mΩ. Ambele familii de switch-uri sunt disponibile cu 10 sau 16 poziţii şi cu cod real sau complementar. Toate tact switch-urile sunt disponibile pentru lipire reflow conform cu JEDEC J-STD-0200.

Toate produsele sunt disponibile pe stoc. Mostrele sunt furnizate gratuit.
Mai multe informaţii pe www.we-online.com

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și