Sursele în comutație ale seriei Weidmüller PROeco sunt acum disponibile la Bürklin

by donpedro

Cu noile surse de alimentare PROeco, Weidmüller prezintă soluții de alimentare fiabile și eficiente, echipate cu toate funcțiile de bază și care oferă un raport bun preț/performanță. Indiferent că este vorba de tehnologii de automatizare, de ambalare, de benzi transportoare sau de construcții de mașini, seria are un potențial ridicat de performanță, flexibilitate și capabilități de sistem, fiind disponibile într-un design foarte compact.

Elementele prin care se evidențiază noile surse de alimentare sunt: carcasă compactă, cu adâncimea de instalare de 100mm, eficiență ridicată (până la 93%), ușurință în întreținere, la care se adaugă economia de spațiu în sistem (de până la 50%). Mulțumită diferitelor protecții de care dispun (la supratemperatură, scurtcircuit sau suprasarcini), acestea pot fi utilizate în aproape toate aplicațiile. Sursele de alimentare în comutație PROeco au funcții integrate extinse de siguranță și pot fi combinate ușor cu alte module Weidmüller în scopul de a crea o sursă de alimentare redundantă pentru a evita întreruperile mașinii.

Seria PROeco este robustă și fiabilă. Acesta operează într-o gamă largă de temperatură, de la -25°C la +70°C și are o valoare MTBF ridicată, de peste 500.000 de ore (MTBF: timpul mediu de operare între două defectări).

Un diagnostic rapid cu ajutorul LED-urilor de semnalizare facilitează, de asemenea, analiza stării și a erorilor, atât în timpul punerii în funcțiune, cât și în timpul funcționării ulterioare. Tensiunea de ieșire poate fi reglată precis cu ajutorul potențiometrului de pe panoul frontal.

Sursele de alimentare PROeco sunt disponibile în nouă variante cu 1- și 3-faze, de la 72W la 960W și sunt certificate CE și TÜV (EN/IEC 60950-1). Certificarea cULus este în curs.

Seria PROeco este disponibilă imediat, direct de la Bürklin, accesând pagina www.buerklin.com/de/brands/weidmüller ; număr de ordine: 41P4067.

Bürklin

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu