Stabilizator DC/DC pentru aplicaţii auto autorizat AEC-Q100

by donpedro

Intersil Corporation a dezvoltat o versiune autorizată AEC-Q100 pentru ISL8088 – stabilizator coborâtor de tensiune DC/DC dual sincron de înalt randament. ISL78228 este proiectat pentru a oferi tensiune stabilizată pentru utilizare camere de siguranţă comandate de la distanţă, sisteme de infotainment, module de control şi multe alte aplicaţii cu constrângeri de spaţiu.
Dispozitivul furnizează curent în mod continuu până la 800mA de pe fiecare dintre cele două ieşiri independente. Plaja sa de intrare de la 2,75V la 5,5V permite alimentarea de la surse uzuale auto de 3,3V şi 5V. Compensarea internă de mod curent oferă un răspuns tranzitoriu rapid şi permite operare cu factor de umplere 100%. Aceasta simplifică de asemenea proiectul de circuit prin eliminarea necesităţii de componente externe de compensare.
ISL78228 operează la o frecvenţă de comutare de 2,25MHz (şi poate fi sincronizată până la 4MHz) permiţând utilizarea de condensatoare şi inductoare mici şi economice. Fiecare canal este optimizat pentru generarea unei tensiuni de ieşire de 0,6V.

Intersil Corporation
http://www.intersil.com/products/deviceinfo.asp?pn=ISL78228

Adaugă un comentariu