Seminar Imperial Electric: “Comunicaţie industrială”

by donpedro

IMPERIAL ELECTRIC, integrator de sistem pentru produsele Moxa, ICP-DAS şi AAEON în România, a susţinut în data de 27.10.2011 evenimentul intitulat “Comunicaţie industrială” dedicat informării clienților asupra soluţiilor hardware şi software oferite de firma noastră.

Seminarul s-a desfăşurat în data de 27 octombrie 2011 la sediul firmei IMPERIAL ELECTRIC, str. Camil Ressu, nr. 27B, sector 3, Bucureşti şi a avut drept scop prezentarea familiilor de produse hardware şi software de la Moxa, ICP-DAS şi AAEON destinate aplicaţiilor de interconectare a dispozitivelor de reţea industriale din diverse industrii şi domenii.
Agenda seminarului a cuprins 2 prezentări: “Interconectarea reţelelor industriale” – care se referă la dispozitivele ce comunică pe Ethernet, pe diferite interfeţe seriale, wireless şi dispozitive de reţea (precum routere, firewall şi gateway-uri) şi “Convertoare media” – care se referă la dispozitive de conversie între diferite interfeţe şi medii de transmisie.

Prima prezentare susţinută de dl. Iulian Păvăloaia, Inginer de Aplicaţii în cadrul companiei IMPERIAL ELECTRIC S.A., a avut ca prim obiectiv clasificarea pe familii a tuturor produselor de interconectare în funcţie de diferite criterii (tip, protocoale, standarde etc). Clasificarea a fost urmată de descrierea amănunţită a caracteristicilor pentru fiecare familie stabilită şi de motivarea utilizării lor în diferite industrii şi aplicaţii.

A doua prezentare, susţinută de dl. Alexandru Chitic, specialist în cadrul companiei IMPERIAL ELECTRIC, a detaliat caracteristicile diferitelor familii de convertoarelor media industriale. Convertoarele media se referă, în general, la dispozitive care fac conversia între diferite interfeţe, protocoale şi medii de transmisie (Ethernet, RS-232/422/485, CAN, fibră optică, wireless etc). În final, s-a pus accent pe evidenţierea avantajelor utilizării dispozitivelor industriale în comparaţie cu dispozitivele non-industriale de pe piaţă.

În cadrul evenimentului, specialiştii noştri au pus la dispoziţie 5 aplicaţii practice atât pentru exemplificarea funcţionalităţilor diferitelor produse oferite de firma noastră, cât şi pentru a oferi oportunitatea participanţilor să intre în contact direct cu anumite soluţii hardware şi software.
Seminarul s-a încheiat cu discuţii libere în urma cărora inginerii noştri au oferit soluţii fiabile atât software, cât şi hardware pentru întrebările şi cerinţele propuse de participanţi.
Scopul acestui eveniment a fost de a prezenta uriaşa gamă de produse oferită de firma noastră şi de a uşura munca clienţilor atunci când au de ales un produs sau de întocmit documentaţia pentru licitaţii, în funcţie de cerinţele impuse.
Seminarul a avut caracter tehnic şi s-a adresat atât proiectanţilor, integratorilor de sistem, tehnicienilor automatişti, cât şi beneficiarilor finali şi a avut scopul de a-i familiariza pe participanţi cu avantajele aduse de familiile de produse oferite de firma nostră.

IMPERIAL ELECTRIC organizează frecvent asemenea evenimente şi vă invită să vă manifestaţi dorinţa de a participa contactându-ne la adresa de e-mail: office@imperialelectric.ro.

Imperial Electric S.A.

Soluţii complete pentru automatizări
B-dul. Camil Ressu nr. 27B, sector 3, 031736 – Bucureşti
Tel./Fax: +4021-324-0414
Tel. : +4021-324-0417
Website: www.imperialelectric.ro
E-mail: office@imperialelectric.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu