ST convertoare analog-digitale: Colecţia de Diamant

by donpedro

Luaţi o bucată de carbon comprimat, rafinaţi-l apoi, finisaţi-l şi veţi obţine o piatră preţioasă pură şi strălucitoare ce nu are nici o comparaţie în natură. Faceţi acelaşi lucru cu o bucată dintr-o pastilă de siliciu şi veţi obţine noua familie de convertoare A/D de consum foarte mic produsă de STMicroelectronics.

O adevărată piatră preţioasă, convertorul A/D şi-a început existenţa ca fiind parte integrantă a multor sisteme complexe produse de ST destinate producătorilor mondiali de echipamente electronice. Şi precum un diamant, adevăratul său potenţial nu a putut fi observat până ce nu a fost finisat şi utilizat la baza avansatelor convertoare A/D ce alcătuiesc Colecţia de Diamant.
Având milioane de ore de operare, performanţele şi fiabilitatea convertoarelor A/D din Colecţia de Diamant sunt precum cele ale unei roci solide. Aceste dispozitive lucrează fiind alimentate de la o sursă de alimentare de 2.5V şi au un raport viteză/consum de putere inbatabil. Acoperind curent versiunile 8 biţi / 40Msps, 10 biţi / 25 sau 50Msps, şi 12 biţi / 50Msps, domeniul este în aşa fel extins încât să fie capabil să includă şi alte dispozitive ADC şi DAC “high-end”. Aşadar, dacă doriţi să folosiţi asemenea dispozitive pentru aplicaţiile care necesită consum mic de putere şi mare performanţă.

Testaţi noua Colecţie de Diamant de la adresa:www.st.com/stdics.

Adaugă un comentariu