CIRCUITUL ST TSA1203 – UN CONVERTOR A/D Dual DE 12 biţi

by donpedro

DORIŢI O CONVERSIE DE DATE DE MARE PERFORMANŢĂ LA O VITEZĂ DE 40Msps PLUS UN CONSUM DE PUTERE FOARTE MIC DE 230mW ŞI O ECONOMIE DE SPAŢIU?
LE OBŢINEŢI CU CIRCUITUL ST TSA1203 -UN CONVERTOR A/D Dual DE 12 biţi

Circuitul TSA1203 reprezintă noua generaţie de convertoare Analog – Digitale de mare viteză, două canale realizat în tehnologia CMOS 0.25µm. Special proiectat pentru aplicaţii de genul staţii de bază 3G care necesită limite de zgomot extrem de mici, SFDR înalte, unde buna izolaţie între canale este de primă importanţă, aceste convertoare A/D avansate au cel mai mare raport din industrie în ceea ce priveşte viteza / consumul de putere. TSA1203 operează la o viteză de 40 de milioane eşantioane pe secundă (Msps – million samples per second) şi consumă numai 230mW.
Alte caracteristici importante oferite de acest convertor A/D
performant dublu canal sunt: referinţă internă de tensiune care reduce numărul de componente şi realizează o economie de spaţiu pe placa de circuit (la nevoie poate fi folosită o referinţă de
tensiune externă), circuit “track-and-hold” cu o lărgime de bandă la intrare de 1GHz, semnal de ceas comun pentru ambele canale, canale I sau Q selectabile, tensiune de alimentare de 2.5V cu
semnale I/O compatibile 3.3V, intrări analogice diferenţiale sau nesimetrice de 2Vp-p, ieşiri tristate, şi o bună izolare între canale.

Consum redus de putere: 230mW
0.5Msps la 40Msps
SFDR = -68.3 dBc @ Fin=10MHz
1GHz lărgime de bandă analogică Track-and-Hold
ceas comun între canale
ieşiri multiplexate
tensiune de alimentare: 2.5V
alimentare independentă pentru ieşirile CMOS cu nivelul de 2.5V/3.3V

Mai multe informaţii:
www.st.com
www.stmcu.com
www.vitacom.ro
st@vitacom.ro

Adaugă un comentariu