Sonel MPI-525 – instrument multi-funcţional de măsurare pentru instalaţii electrice

by donpedro

Sonel MPI 525 este un instrument multi-funcţional pentru măsurarea parametrilor instalaţiilor electrice conform EN61557.

Sonel MPI-525 este unul dintre instrumentele de măsurare pentru instalaţii electrice oferite de Sonel S.A. Posibilitatea de a măsura rezistenţa de izolaţie cu tensiuni de test de până la 2500V îl evidenţiază faţă de produsele simulare de pe piaţă. Instrumentul este complex, permiţând nu numai teste complexe ale instalaţiilor electrice, dar şi măsurarea cablurilor de putere.
Alte funcţii ale aparatului sunt deja cunoscute de la Sonel MPI-520.
Acestea sunt: măsurarea impedanţei în buclă de scurtcircuit cu o rezoluţie de 0,01Ω (de asemenea în instalaţii securizate cu RCD) într-o gamă largă a tensiunii (95 … 440V); teste complete ale tuturor tipurilor de întrerupătoare RCD (de asemenea tip B) disponibile în mod manual, automat sau cu o singură declanşare; măsurarea rezistenţei la masă cu metode tehnice fără sursă de tensiune externă; măsurarea rezistenţei de izolaţie cu tensiuni de test de la 50V cu calcularea raportului de absorbţie; testarea continuităţii şi a secvenţei fazelor.
Funcţia specifică a aparatului Sonel MPI-525 este măsurarea automată a rezistenţei de izolaţie a firelor, cablurilor sau a altor obiecte cu ajutorul adaptorului suplimentar AutoISO-2500.

Aparatul de măsurare dispune de memorie internă şi de posibilitatea de transferare a datelor înregistrate către un PC prin interfaţă USB sau wireless. Precum toate produsele Sonel S.A., MPI-525 este compatibil cu software-ul de pregătire a protocoalelor de măsurare, Sonel PE4.
Sonel MPI-525 dispune de o carcasă ergonomică de ultimă generaţie (IP 54), rezistentă la tensiune mecanică, ce permite o utilizare şi transport confortabil al instrumentului.
Sonel MPI-525 are toate accesoriile necesare în pachetul standard (cabluri de testare, clipsuri crocodil etc.), geantă de transport, acumulatori, încărcător şi certificat de calibrare. Încărcarea acumulatorilor poate fi realizată fără scoaterea acestora din dispozitiv. Este posibilă de asemenea şi încărcarea de la încăr­cător de maşină sau utilizarea de baterii.

Pentru mai multe informaţii referitoare la Sonel MPI-525 sau alte produse Sonel, vă rugăm să accesaţi website-ul nostru www.sonel.ro sau www.sonel.pl.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu