“Solution Guide 2003”

by donpedro

Un nou catalog de produse de la DIGITAL-LOGIC

Cu “Solution Guide 2003” DIGITAL-LOGIC oferă catalogul său de produse actualizat şi extrem de extins pentru 2003. Structurat clar cu multe specificaţii tehnice şi file tehnice detaliate, catalogul de 72 de pagini în limbile engleză şi germană, prezintă o bogăţie de noutăţi.

Acesta include o nouă versiune MICROSPACE PC cu procesor Pentium la 700 MHz, hard disk de 60GB şi driver DVD, şi MICROSPACE PCX rezistentă la şocuri şi protejată împotriva pătrunderii apei.
Alte caracteristici importante sunt: modulul PC SM520PC/PCX bazat pe ELAN520, placa MSMG1SEN/SEV PC/104 plus cu procesor Geode GX1 la 300 MHz şi porturi “firewire”, şi plăcile MAS2M/S, o serie de platforme hardware compacte, bazate pe smartCoreP5/P6 pentru integratorii de sisteme de calculatoare mobile şi staţionare. În plus, noul catalog oferă o imagine cuprinzătoare a gamei complete de produse de la liderul tehnologiei elveţiene de pe piaţa computerelor “embedded”.
Acesta include “Embedded Computer Modules” (ECM), “Embedded Computer Boards” (ECB), “Customized Embedded Computer Solutions” (CEC) şi “Mobile Computer Systems” (MCS). Secţiunea ECM cuprinde, pe lângă altele, familia smartModule. Acestea sunt PC-uri embedded conectabile de dimensiunea unei cărţi de credit, care oferă unităţi centrale de prelucrare puternice – de la Pentium de putere mică la procesorul Geode – pentru a satisface toate cerinţele aplicaţiilor.
Spectrul ECB cuprinde factorii de formă PC/104, PC/104-plus, EBX, Slot-PC şi periferice. În final, sectorul sistemelor de computere mobile conţine seria MICROSPACE PC cu cele mai mici şi cele mai silenţioase PC-uri pentru aplicaţii industriale şi comerciale.

“Solution Guide 2003” poate fi comandat on-line sau descărcat ca pdf de la adresa
www.digitallogic.com.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu