Soluțiile GaN de la Texas Instruments

by donpedro

Cele mai noi produse pentru cele mai noi designuri ale dvs®

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximizați densitatea și eficiența de putere cu ajutorul dispozitivelor de putere GaN

Gama variată de soluții de interconectare, audio, management termic, mișcare și senzori oferită de CUI Devices propune produse de ultimă generație care completează designul dvs. Cele mai recente produse sunt disponibile la Mouser, iar mai jos puteți găsi o selecție a celor care satisfac necesitățile dvs. de design.​

​Portofoliul de FET-uri din nitrură de galiu (GaN) cu drivere de poartă integrate și dispozitive de putere GaN de la Texas Instruments oferă eficiență ridicată și fiabilitate pe întreaga durată de viață și avantaje în ceea ce privește costurile. Soluțiile GaN de la TI răspund cererii crescânde de eficiență, performanță și fiabilitate a sistemelor de înaltă tensiune. Aceste soluții oferă viteze de comutare mai mari decât FET-urile discrete GaN, densități de putere mai ridicate și sunt construite pentru fiabilitate pe toată durata de viață.

Mai multe informații despre avantajele tehnologiei GaN de la TI pot fi găsite pe blogul Mouser: Texas Instruments Wide Bandgap Solutions.

 Citiți blogul 

 

Soluții GaN

Portofoliul Texas Instruments GaN conține controlere, drivere și regulatoare care oferă o putere redusă cu conversie de putere end-to-end și frecvențe de comutare de 5MHz. »

 

mouser.com

 

Privacy Policy
© 2022 Mouser și Mouser Electronics.Toate drepturile rezervate.
Mouser Electronics Inc. – 1000 N. Main St., Mansfield, TX 76063, Statele Unite ale Americii

S-ar putea să vă placă și