Soluții de testare în transformarea digitală: Provocarea 5G

by donpedro

Soluții individuale de testare pentru industria comunicațiilor, aplicație INGUN HFS-856

Soluții pentru piața de mâine
În ultimele decenii, a avut loc o dezvoltare razantă a comunicațiilor mobile și astfel lumea soluțiilor de testare s-a schimbat corespunzător. Întreaga industrie se pregătește pentru o revoluție digitală și, în acest context, 5G este denumit noul standard de telefonie mobilă, care va schimba lumea din 2020, în mod durabil.

Generațiile standardului privind rețelele mobile

Nu numai comunicațiile mobile, ci și diverse arii ale vieții ar trebui să fie interconectate. Transferul de date va fi de sute de ori mai rapid comparativ cu cel actual. Cantități enorme de date pot fi transmise acum wireless și în timp real.
Infrastructura își atinge în acest context limitele, frecvențele de transmisie sunt din ce în ce mai rare și sunt deja detronate de alte servicii în interval de frecvență mai scăzut. În prezent, primele rețele 5G sunt construite în intervalul cuprins între 3GHz și 4GHz, pentru care sunt adecvate produsele INGUN actuale.

Pini de test INGUN și sisteme de testare

În plus, sunt planificate rețele cuprinse între 28GHz și 43GHz, această zonă denumită “undă milimetrică” prezintă noi provocări pentru soluțiile de testare actuale și are ca rezultat obstacole tehnologice, care pot fi soluționate prin expertiză vastă și cunoștințe de inginerie consi­derabile. Pe această bază, INGUN dezvoltă în permanență pini de contact de ultimă generație, cum ar fi pinul HFS-852 cu contact U.FL sau seria HFS-856, cu un portofoliu larg de contacte, precum U.FL, MM8030, SMA, SMP, MS180 sau MS156.

Soluțiile de testare individuale creează avantaje competitive
Ca partener al companiilor din industriile tehnice ale viitorului, INGUN dezvoltă soluții pentru un control de calitate rapid și fiabil în ce privește produsele electronice, și, prin dezvoltări comune, creează avantaje competitive reale pentru clienții săi. Gama inegalabilă de pini de contact și adaptoare de testare pentru sarcini de testare individuale fac INGUN să fie un renume în aria specialiștilor pentru soluții speciale.
Companii cunoscute din întreaga lume și din toate industriile, de la industria auto și cea a electronicelor de consum, se bazează pe expertiza tehnică și pe produsele Made in Germany (Produs în Germania).

Locații noi pe piața de creștere a Europei de Est (Polonia, Ungaria, Republica Cehă, România și Bulgaria)

Nou: Servicii de vânzări directe în România
Prin vânzări directe în țările de bază precum Polonia, Ungaria, Republica Cehă, România și Bulgaria, INGUN asigură o cooperare compe­tentă, calificată și strânsă cu clienții săi. “Din punct de ve­dere economic, aceste țări s-au transformat în locații de producție importante pentru industria electronică”, declară Jochen Müller, director general INGUN, “prin prezența noastră sporită în regiune, suntem chiar mai aproape de clienții noștri și suntem capabili să răspundem mai repede și mai bine nevoilor lor specifice. Canalul nostru de vânzări oferă clienților noștri acces direct la cunoștințele tehnice ale experților tehnici de la sediul din Konstanz.”

 

 

https://www.ingun.com
INGUN − Partner for future technology
(Partener pentru tehnologia viitoare)

 

Aveți întrebări, sugestii sau comentarii?
Contactați-ne direct − așteptăm cu nerăbdare să vă răspundem!

Persoana dvs. de contact:

Gabriel Poenaru
Reprezentant Vânzări România
Telefon +49 (173) 8940319
gabriel.poenaru@ro.ingun.com | info@ingun.com

INGUN Prüfmittelbau GmbH
Max-Stromeyer-Straße 162
78467 Konstanz, Germania

Newsletter-ul INGUN vă informează în mod periodic despre cele mai noi tendințe în tehnologia testelor, prezentări de produse inovatoare noi și informații actualizate despre INGUN. Beneficiați de descărcări gratuite și invitații personale la târguri.

Înregistrați-vă acum!

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu