SOLUŢII COMPLETE DE IMPRIMARE 3D

by donpedro

Imprimarea 3D are deja un impact enorm în dezvoltarea de prototipuri, oferind proiectanţilor abilitatea de a trece de la idee la obiectul fizic în doar câteva ore,

într-un mod economic. Cu noi, startul se poate face utilizând DesignSpark Mechanical, un software puternic de modelare 3D, uşor de utilizat, rapid şi creativ.
Dispunem de una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse şi accesorii dedicate imprimării 3D, de la scanere până la imprimante cu una, două sau trei culori.
De exemplu RepRapPro Ormerod (nr. stoc 795-2333) este un kit complet de imprimantă 3D care oferă o funcţionare extinsă şi complet funcţională sub forma unui kit uşor de asamblat şi pus în funcţiune. Kit-ul este un dispozitiv complet open-source, ce dispune de un controler compatibil noului Arduino pe 32 de biţi, putându-se realiza comenzi prin browser web. Conectarea firelor se face simplu, nefiind necesare lipituri. Echipamentul dispune de sondă IR pentru aliniere. Volumul de imprimare este de 200mm × 200mm × 200mm, iar dimensiunea globală a imprimantei este de 500mm × 460mm × 410mm. Materialele utilizate la imprimare sunt temoplastic cu diametrul de 1,75mm, ABS, PLA.
Conectare la calculator prin interfaţă USB.

Aurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și