Soluţia QAM-VDSL

by donpedro

Infineon Technologies a anunţat că noul său chip QAM-VDSL (Quadrature Amplitude Modulation) este complet compatibil cu specificaţiile standardelor “European Telecommunications Standards Institute” (ETSI) VDSL. Sub comitetul “ETSI TM6” a decis să revizuiască standardele VDSL pentru a suporta şi cod “dual-line”. Această recomandare este aşteptată să fie adoptată şi publicată de ETSI în decursul lunii iulie, 2003.
Standardele ETSI VDSL au fost aprobate pentru prima dată în februarie 2001, amândouă specificaţiile QAM şi DMT (discrete multi-tone) fiind acceptate ca tehnici de modulaţie, lăsând la aprecierea pieţei aspectul tehnologiei VDSL. În plus, un mare număr de operatori europeni şi-au exprimat suportul lor pentru ca standardul “dual line-code”să fie acceptat la întâlnirea din luna iulie anul curent.
[ftp://ftp.t1.org/T1E1/E1.4/DIR2003/3E141761.pdf]
Sistemele QAM-VDSL reprezintă mai mult de 95% din sistemele VDSL dezvoltate în lume. Infineon a vândut peste 4 milioane de porturi QAM-VDSL, reprezentând mai mult de 2.5 milioane de linii active. Aceasta înseamnă că produsele Infineon QAM VDSL reprezintă numărul 1 în lume în ceea ce priveşte oferta de soluţii VDSL.

www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu