Sisteme de control compacte și inteligente pentru aplicații HMI

by gabi

Cu display-urile tactile uniTFT de la DISPLAY VISIONS puteți finaliza sarcinile de control în cel mai scurt timp. Atât grafica, cât și controlerele I/O sunt deja integrate în aceste afișaje inteligente.

Totodată, cu display-urile HMI din seria uniTFT, DISPLAY VISIONS vă oferă display-uri grafice strălucitoare și sisteme de control mici și inteligente într-un singur produs. Datorită I/O integrate și controlerului grafic de înaltă performanță, utilizatorii pot implementa aplicații de control complete fără a mai fi nevoie de un microcontroler sau un PLC suplimentar. În ceea ce privește modul în care acestea pot fi utilizate, nu există limite – fie pentru automatizarea clădirilor, panouri de control în case prefabricate sau modulare și aparate de fitness sau pentru controlul proceselor industriale.

Display-urile uniTFT permit operații logice și aritmetice, precum și transmiterea și stocarea datelor. De asemenea, acestea au patru intrări analogice și opt intrări sau ieșiri programabile la alegere (3,3 V). Acestea dispun de senzori externi și microcontrolere pentru a comunica prin intermediul porturilor I2C, SPI, RS232 și USB. Modelele de până la 4,3 inch stochează datele în memorii flash interne; display-urile de la 5 inch la 10,1 inch au, de asemenea, un slot micro-SD. Există, totodată, o ieșire audio pentru alerte acustice. Tensiunea de operare este de numai 3,3 V.

Datorită tehnologiei IPS de ultimă generație, unghiul optim de vizualizare este impresionant: 170° atât pe orizontală, cât și pe verticală. Acest lucru înseamnă că display-urile afișează o imagine ale cărei culori și contrast sunt exact așa cum ar trebui să fie, chiar și din unghiuri laterale extreme. Cu o luminozitate tipică de 1.000 cd/m², acestea sunt în continuare ușor de citit și în condiții de lumină ambientală nefavorabilă. Ecranele dispun de control multi-touch.

Display-urile inteligente uniTFT sunt disponibile cu dimensiuni începând de la 1,5″ la 10,1″ și cu rezoluții cuprinse între 240×240 pixeli RGB și 1.280×800 pixeli. Pentru programare, DISPLAY VISIONS a pus la dispoziție gratuit editorul WYSIWYG uniTFTDesigner. Simulatoare, depanatoare, editori de instrumente și ceasuri, precum și numeroase exemple, grafice și animații gata făcute sunt deja implementate în acest mediu de dezvoltare de înaltă performanță.

Vizitați DISPLAY VISIONS la Embedded World (Pavilionul 1, Stand 381) în Nürnberg, Germania.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu