Sistem flexibil de intrări DC; Blocuri de putere

by donpedro

Vicor a lansat dispozitivele VIPAC care formează cel mai flexibil sistem de intrări de curent continuu (construit din blocuri de putere) ce poate fi configurat cu până la 4 ieşiri definite de utilizator, măsurând 19 mm în înălţime putând fi montat cu uşurinţă pe radiatorul carcasei. Folosind centrul de proiectare web – VIPAC, proiectanţii au ocazia să încerce o gamă întreagă de variante, soluţii care răspund tuturor cerinţelor legate de constrângerile mecanice şi electrice.

Centrul de proiectare realizat de Vicor (VCAD) permite proiectanţilor să specifice modulele VIPAC cu intrări de 24, 48, 300 sau 375Vdc şi ieşiri de la 2 la 48Vdc la nivele de putere de până la 600W/ieşire şi până la 750W/modul.
Modulele VIPAC sunt ideale pentru folosirea lor în sisteme de alimentare distribuite sau modulare unde densitatea de putere şi operaţiile importante sunt critice. Opţiunea de a distribui curentul este disponibilă pe modelele cu o singură ieşire permiţându-le să fie utilizate în aplicaţii ce necesită operaţii supraîncărcate cu un consum de putere de ordinul kW.
Produsele VIPAC au intrările şi ieşirile complet conectabile, există posibilităţi de instalare în sistem foarte rapide, sunt foarte uşor adaptabile la cerinţele carcasei şi prezintă un transfer termic foarte bun.

www.vicoreurope.com