Atenuator de zgomot în capsulă SIP

by donpedro

Noul modul QuietPower™ produs de Vicor – QPO-1 utilizează în capsula SIP nişte filtre active ce furnizează peste 20dB din atenuarea de zgomot diferenţial în domeniul 60Hz … 500KHz. Acest modul QuietPower™ este apreciat la 10Amps şi poate fi folosit cu sursele de alimentare în comutaţie având o tensiune de ieşire cuprinsă în gama 3 … 30Vdc.

QPO-1 este primul circuit produs de subsidiara producătoare de circuite integrate Picor Corp. El oferă funcţionalitatea de bază oferită de cel mai popular modul Vicor µRAM1/4brick într-o capsulă mai mică de 10 ori şi la o treime din preţul de cost.
Arhitectura în buclă închisă a circuitului QPO-1 îmbunătăţeşte considerabil răspunsul la încărcările tranzitorii ale surselor de tensiune şi prezintă caracteristica de mare precizie în ceea ce priveşte tensiunea oferită la ieşire.
Capsula SIP poate verifica sursa de alimentare atât de la distanţă cât şi printr-o tensiune controlată. QPO-1 suportă lucrul în paralel în aplicaţii ce necesită un consum de curent sporit. Capsula SIP măsoară 25 x 25 x 5mm. Unităţile sunt construite pe tehnologiile montării pe suprafaţă LGA şi BGA.
Soluţiile de putere Vicor includ modularitate, sunt dispozitive AC-DC şi DC-DC de înaltă densitate, complet configurabile şi aplicabile sistemelor de putere ce necesită soluţii la cerere.

www.vicoreurope.com