Silicon Labs lansează cea mai integrată soluţie multi-bandă pentru proiectele de radio

by donpedro

Silicon Labs a lansat cea mai recentă generaţie a familiei de CI radio multi-bandă (ATxD) cu display analog/digital, reglaj analogic. Noul receptor Si4825/27/36 AM/FM/SW oferă o acoperire superioară a benzii radio şi o opţiune de capsulă SOIC pe 16 pini ce simplifică proiectarea şi fabricarea de produse radio ATxD. Noul circuit integrat radio Si48xx oferă o soluţie de receptor “all-in-one” pe un singur cip pentru aparate radio portabile, sisteme stereo, mini/microsisteme, aparate radio cu ceas, staţii de conectare iPod, jucării cu radio şi multe alte produse ce conţin aparat radio cu reglaj prin buton rotativ.
Noul receptor Si4825/27/36 de la Silicon Labs oferă aceleaşi performanţe excepţionale RF, integrare fără egal în CMOS, reducerea componentelor necesare şi cost redus pentru manoperă şi uşurinţă de proiectare şi fabricare ca şi generaţiile anterioare de circuite integrate radio Si48xx.
Circuitele Si4825 cu ieşire mono şi Si4836 cu ieşire stereo sunt proiectate pentru piaţa radio ATAD. Circuitul Si4827 cu ieşire mono ţinteşte către piaţa radio ATDD. Fiecare receptor suportă frecvenţe de transmisie pe plan mondial de la 64-109 MHz în FM, 504-1750 kHz în AM şi 2,3-28,5 MHz pe unde scurte (SW), permiţând ca un singur design de radio bazat pe aceste receptoare să asigure suport pentru întreaga piaţă mondială.

Silicon Labs
www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și