SENZORI PENTRU CENTRALELE EOLIENE

by donpedro

În familia de senzori CLASSICS, Contrinex oferă senzori cilindrici cu diametre de la trei milimetri la M30 conformi cu standardele actuale. Toți senzorii sunt disponibili în variante NO sau NC, curent continuu, în tehnologia cu trei fire și conectare cu cablu sau conector.
Modelele M12, M18 şi M30 sunt disponibile și în versiuni cu două fire cu alimentare AC/DC, de asemenea versiunea cu două fire DC este disponibilă ca M8 și M30. Elementele de protecție importante sunt montate din fabrică, incluzând protecție la scurtcircuit și la supraîncarcare, protecție la inversarea polarității, protecție la inducție, la compatibilitate electromagnetică etc.
Suplimentar la variantele cilindrice, Contrinex oferă senzori dreptunghiulari cu mărimi de 5 × 5 mm și 8 × 8 mm. Familia CLASSICS include și senzori cubici (40 × 40 × 40 mm) cu conector cu patru fire, PNP și NPN. Ca și senzorii cilindrici, versiunile dreptunghiulare includ LED-uri și toate caracteristicile de protecție.
Pentru utilizarea în centralele eoliene, Contrinex a dezvoltat trei senzori inductivi pe baza platformei sale standard CLASSICS (seria 600). Trei senzori au fost special adaptați pentru a face față la temperaturi mai mari de operare și la

un curent mai mare. Senzorii DW-AD-603-M12-734 și -733 din gama EXTRA TEMPERATURE înglobează componente proiectate să lucreze la temperaturi de la -25 la +100°C (versiunea standard: -25 la +75°C).
Ambii senzori sunt încastrabili și se conectează printr-un cablu PVC de cinci până la șase metri. Trei dintre acești senzori cu o distanță de operare standard de 2 mm sunt locați în rotorul turbinei eoliene unde au rolul de a determina poziția zero a palelor. Suplimentar, fiecare din cele patru motoare care rotesc elicea în jurul axei sale verticale este de asemenea echipat cu câte patru senzori M12 de tipul acesta. Ei determină poziția de resetare.
Un alt senzor inductiv detectează poziția zero a rotorului. În acest scop, Contrinex a modificat un senzor DW-AD-613-M30 din gama BASIC. Acest senzor diferă de modelul standard prin faptul că lucrează cu un curent maxim de 400mA (standard 200mA). Conexiunea se face printr-un cablu PVC de 5 m. Distanța de operare a acestui senzor neîncastrabil este de 15 mm.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu