Senzori de contrast de înaltă frecvenţă pentru gama UV, VIS ȘI IR

by donpedro

Noua serie SPECTRO-1 a producătorului german Sensor Instruments este caracterizată prin viteza sa. La o frecvenţă de 200kHz, obiectele sunt scanate și afișate cu acurateţe. Dimensiunea redusă a spotului luminos, cu un diametru de 0,2 mm, asigură o iluminare puternică.

Senzorii sunt de tip single-channel, făcând captarea semnalului analogic al unui receptor și evaluarea lui. Emiţătorul poate folosi diferite surse de lumină, cum ar fi lumină albă, lumină UV, lumină IR sau un laser. Semnalul analogic detectat este redat prin ieșiri în tensiune și curent. Cu ajutorul software-ului inclus pot fi selectate diferite moduri de evaluare pentru semnalul analogic. Aparatul este echipat cu două ieșiri analogice (0V … +10V și 4 … 20mA) și trei ieșiri digitale (100kHz). Două ieșiri digitale ale stării semnalului analogic de ieșire vor fi active în funcţie de modul de evaluare. O intrare digitală permite functia de “învăţare” externă a senzorului.
Achiziţia de semnale cu senzorul SPECTRO-1 este foarte flexibilă. Operat în modul AC, senzorul este insensibil la lumina ambientală, în modul DC este extrem de rapid. O funcţie OFF oprește sursa de lumină integrată și comută în modul DC pentru a detecta așa-numitele obiecte luminescente. Ajustarea fără trepte a sursei de lumină integrate, un mod selectabil a câștigului semnalului receptorului și o funcţie integrală permit ajustarea senzorului pe aproape orice suprafaţă sau orice obiect care emite lumină. Comunicarea între PC și senzor se face prin intermediul interfeţelor RS232, USB sau Ethernet (folosind un cablu USB sau adaptor Ethernet). Software-ul PC simplifică parametrizarea, diagnosticul și ajustarea senzorului (funcţia osciloscop).
Sensor Instruments oferă mai mult de 25 de produse diferite bazate pe seria SPECTRO-1 și acoperă o gamă largă de aplicaţii, cum ar fi detectarea de articulaţii și crestături, detectarea semnelor de referinţă perforate sau sub formă de hologramă.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu