Scule pentru electronică

by donpedro

Cu ajutorul gamei noastre de unelte profesionale, fiabile și accesibile puteți să realizați o trusă de unelte de întreținere de înaltă calitate. Produse probate și testate se găsesc la un preț competitiv, fără compromisuri din punct de vedere al calității.
Sculele şi soluţiile de stocare ale acestora pe care le furnizăm se potrivesc oricărei aplicaţii comerciale, industriale sau casnice. Aurocon COMPEC poate asigura suportul pentru toate necesitățile dumneavoastră, având o diversitate de consumabile pentru lipire, dezlipire şi alte aplicaţii cu aer cald; totul de la staţii de lipit şi pistoale de lipit, până la produse pentru extracţia fumului şi a fluxului de material de lipit. De asemenea, vă sunt oferite maşini de găurit miniaturale, burghie, cuttere, cleşti de decablat, de sertizat şi multe altele.

Staţie de lipire digitală 100W

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 830-2896
• Cod de producător: LF-2000

Printre funcţiile de care dispune acest sistem pot fi enumerate selectiv: blocare cu parolă, funcţie de auto sleep, auto închidere după 40 de minute, modificarea temperaturii, mai puţin spaţiu de lucru necesar, notificarea funcţionării defectuoase a senzorilor, funcţie de economie energetică dacă nu se utilizează timp de 20 de minute.

Caracteristici tehnice
Număr model: LF-2000
Tensiune de intrare: 110 → 115Vac, 220 → 240Vac
Număr de ieşiri: 1
Tip ecran: Digital
Siguranţă ESD: Da

Trusă de scule pentru utilizare cu staţiile de lipire Antex KDD0SZ0

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 859-9315
• Cod de producător: KDD0SZ0

Această trusă de scule dispune de un ciocan de lipit pe bază de gaz Antex Gascat 120 şi o varietate de scule (şurubelniţe, ruletă, cutter, pompă de dez­lipire, mini-patenţi), precum şi un multimetru digital.
Trusa oferă o portabilitate excelentă, ciocanul permiţând 2 ore de lucru până la necesitatea reumplerii (cu butan standard). Temperatura este reglabilă, scula putând fi utilizată şi pentru tuburi termo-contractabile sau pentru tăiere a cald a plasticelor.

Kit ciocan de lipit Antex

• Status RoHS: Nu se aplică
• Nr. stoc RS: 433-5978
• Cod de producător: XG060KT

Caracteristici: rotiţă de aprindere, temperatură variabilă de până la 625°C, reîncărcare în numai câteva secunde, operare fără fir, utilizare continuă de până la o oră, durată mare de viaţă a vârfurilor, topire a aliajului de lipire în 30 de secunde de la pornire.
Aplicaţii: reparaţii în teren, aplicare de tuburi termocontractabile, reparaţii bijuterii, arts & crafts.

Pistol de lipit SP-100 SR832LA

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 772-4784
• Cod de producător: SR832LA

Această trusă conţine pistolul de lipit, două vârfuri de rezervă şi geanta de transport aferentă. Gama RS de produse oferă produse de înaltă calitate prin comparaţie cu mărci renumite, dar la preţuri accesibile. Avantajele utilizării pistolului de lipit sunt încălzirea instantanee (100W), mânuirea uşoară a pistolului, carcasa din plastic rezistent la impact, iluminare integrată.

Trusă de dezlipire Weller 80W DSX 80

• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 393-894
• Cod de producător: T0051318399

Trusa de dezlipire are ca piesă principală ciocanul de dezlipit DSX80 (ce poate fi comandat şi independent). Alături de acesta, un rol foarte important îl joacă duzele de sucţiune, care la rândul lor pot fi solicitate şi separat (405-3496). Aceste duze pot fi schimbate cu uşurinţă prin rotire cu 90°.
Ciocanul este caracterizat de un transfer termic îmbunătăţit, în particular potrivit pentru puncte de lipire cu cerinţe termice ridicate.

Conţinut trusă
Ciocan de dezlipire: DSX 80
Duze de sucţiune: DX 112 şi DX 113
Set de curăţare
Set de etanşare
Suport AK 20
Capacitate: 80W
Domeniu de temperatură: 50°C → 450°C

Autor:
Bogdan Grămescu

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și