Würth și Würth Elektronik au inaugurat un modern centru de date IT pentru Würth Group

by donpedro

Pe 10 iunie 2015, Würth Group a inaugurat nou centru de date al Grupului, în Waldzimmern, Germania. Complexul de clădiri cu o suprafață totală de 5,220m2, găzduiește pe 1000m2 un centru de date la cel mai înalt nivel tehnolo­gic, eficient

energetic, cu o capacitate de 125 locuri de muncă pentru dezvoltarea de software, infrastructură IT, tehnologie de rețea, virtualizare, tehnologie de servere și stocare atât pentru Würth Group cât și Würth Elektronik Group.
Prof. Dr. Reinhold Würth, Președinte al Consiliului de Supraveghere al trustului Würth Group, Dr. Matthias Neth, District Administrator și Achim Beck, Primarul orașului Niedernhall, au participat la ceremonia de inaugurare.
Centrul de tehnologie IT din Waldzimmern va fi noua “inima digitală” a Grupului Würth. Noul centru de date, cu arhitectura sa anticipativă, face parte din așa-numitul “inel Hohenlohe”, care cuprinde, de asemenea, centrele de date existente în Gaisbach și Waldenburg. Această rețea de backup în timp real poate fi considerată un reper de disponibilitate IT și de securitate IT pentru întregul grup de firme. Datorită sistemului de aer condiționat modern, incluzând utilizarea căldurii reziduale mulțumită

schimbătoarelor de căldură, noul centru de date va necesita 70 la sută mai puțină energie decât alte facilități comparabile. Aproape toate facilitățile au o eficiență mai mare de 90 la sută.

Angajamentul față de regiune
În afară de Prof. Dr. Reinhold Würth, Dr. Matthias Neth și Achim Beck, Primarul oraşului, Bernd Herrmann, Membru al Consiliului Director Central al Würth Group, Jörg Murawski, Vice Președinte Executiv al Würth Group, Oliver Konz, Managing Director al Würth Elektronik eiSos Group și Arhitectul Siegfried Müller au subliniat în discursurile lor, importanța noului centru de tehnologie. Noul complex de clădiri din Waldzimmern este poziționat pe direcție nu numai în ceea ce privește tehnologia și arhitectura. Ca o mare investiție, incluzând locuri de muncă de nivel înalt, este mai presus de toate un angajament al Würth Group – operator global – pentru ca regiunea lor de origine să pregătească baza pentru creșterea economică viitoare.

C O N T A C T

Florin Ivanciuc
Country Manager Romania
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos
Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și