Scule marca Facom deja în stoc la TME

Descoperiți noua gamă de produse

by gabi

Facom este o marcă de scule de clasă mondială cunoscută pentru fiabilitatea, inovația și calitatea sa excelentă. De mai bine de 100 de ani, le oferă profesioniștilor scule care răspund așteptărilor celor mai exigenți utilizatori.

Suntem încântați să anunțăm că acum clienții TME pot achiziționa produse Facom direct din depozitele noastre. Acest lucru asigură nu numai disponibilitatea accesoriilor de mână de înaltă calitate, ci și expedierea rapidă a acestora. Gama Facom, unul dintre cei mai importanți producători de scule de mână din Franța, a ajuns în catalogul TME. Oferim o selecție de accesorii excelente pentru automobile și ateliere, inclusiv truse de scule sau accesorii de transport.

Oferta Facom completă

Prezentare generală a ofertei Facom

Facom oferă o gamă largă de scule de mână, inclusiv șurubelnițe, ciocane, șurubelnițe și multe altele. Fiecare instrument este proiectat cu atenție, pe baza anilor de experiență, pentru a face munca utilizatorilor eficientă și confortabilă. Datorită angajamentului său și consultării clienților săi, ținând cont de nevoile și cerințele acestora, Facom a câștigat recunoaștere în rândul profesioniștilor din diverse industrii: mecanici, tehnicieni care lucrează pe teren și la înălțime, responsabili de mentenanță și tehnicieni de service pentru echipamente electrotehnice, precum și ingineri implicați în fabricarea de prototipuri. Aceste accesorii fac parte din echipamentele din atelierele din întreaga lume.

Printre primele scule Facom care au fost incluse în gama TME, nu puteau lipsi cheile, cheile cu inel și cheile cu soclu – acestea se numără printre articolele emblematice ale producătorului. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de formate, inclusiv în versiuni cu braț lung, de bază și cu clichet, cu un mecanism de cuplare cu dinți de înaltă densitate (până la 72 pe rotație). Furnizorul oferă aceste tipuri de chei și prize cu prize pătrate de 1/2, 1/4 și 3/8 de inch. Sculele sunt disponibile în seturi din mai multe piese, ținând cont de manipularea celor mai comune dimensiuni de șuruburi.

Chei Clești, scule de tăiere Șurubelnițe Oferta completă Facom

Al doilea mare grup de produse Facom este reprezentat de cuțite, care includ modele universale, reglabile și tăietoare, precum și instrumente cu forme specifice (nasuri lungi, fălci plate) și instrumente specializate pentru lucrul cu instalații electrice (cu un mâner mai robust și cu o formă mai sigură). Astfel de variante includ, de asemenea, șurubelnițe, care pot fi achiziționate individual și în seturi. Acestea sunt instrumente cu lame standard: plate, Phillips, precum și Pozidriv® și Torx®.

De asemenea, ar trebui subliniat că Facom asigură disponibilitatea altor articole esențiale, cum ar fi ciocane sau o selecție de instrumente de măsurare (calibre, șublere, benzi, rigle). Acestea sunt completate de numeroase accesorii, deschizătoare electronice de dispozitive, extractoare de rulmenți, nituire manuală, dispozitive de decapare a izolației, oglinzi de inspecție etc.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu