Schurter cu siguranţa fără plumb, OMT125

by donpedro

Schurter îşi extinde seria sa de succes de siguranţe fuzibile – OMF –

Gama de produse fuzibile Schurter destinate aplicaţiilor SMT a fost extinsă cu componenta OMT125. Schurter şi-a completat astfel deja cunoscuta sa familie de siguranţe fuzibile OMF cu dispozitive de întârziere. OMT125 nu conţine plumb.

Oferă protecţie la supracurent utilizând caracteristici de întârziere şi suportă un curent cuprins în intervalul 500mA … 5A. Capacitatea de rupere de 100A/125V este unică pentru această clasă de siguranţe. Mai mult, această siguranţă corespunde cerinţelor UL 248-1, evidenţiindu-se valorile mici ale căderii de tensiune şi ale puterii de disipaţie.
OMT125 este ideală pentru aplicaţiile din domeniul computerelor, surselor de putere, încărcătoarelor de baterii şi produselor electronice de consum. Datorită lipsei plumbului, ea oferă o foarte bună funcţionare pe termen lung şi în acelaşi timp corespunde tuturor standardelor privind protecţia mediului.
Sunt ambalate corespunzător montării automate SMT şi sunt disponibile în cantităţi de 750 şi 3000 componente per rolă conform normelor EIA-RS481 (echivalent IEC 60286-3).

www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu