SAFETY DAY – Securitate industrială

by donpedro

În prezent securitatea industrială este o preocupare permanentă şi actuală a tuturor companiilor din România şi în mod special pentru companiile din domeniul auto. Din această cauză Aurocon COMPEC, în colaborare cu SICK, a organizat o serie de simpozioane care au avut scopul de a conştientiza şi informa despre domeniul securităţii industriale şi prevenirea acidentelor.


Evenimentele din seria Safety Day sunt destinate specialiştilor în mentenanţă, cercetare-dezvoltare, securitate şi sănătate în muncă precum şi tuturor persoanelor interesate de tematică.

În data de 14.04.2010 peste 20 de specialişti din Domeniul de Securitate Industială, Mentenanţă Locală şi Generală din cadrul Dacia Group Renault au participat la Safety Day DACIA organizat la platforma industrială din Mioveni.
În data de 26.05.2010, cu sprijinul Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, s-a desfăşurat evenimentul Safety Day Timişoara la care au participat specialişti şi experţi din domeniul auto din zona Timiş.

În data de 8.06.2010 peste 20 de specialişti în Mentenanţă au participat la Safety Day organizat la Slatina.

În cadrul evenimentului au fost tratate aspecte din domeniul securităţii industriale pe următoarele tematici:

• Legislaţie naţională în domeniul securităţii industriale
• Directive europene şi standarde în domeniu
• Service şi inspecţii pentru sisteme de securitate industrială
• Produse şi soluţii noi pentru sisteme de securitate industrială
• Studii de caz şi aplicaţii realizate.

În toamna acestui an este prevazută organizarea unui Safety Day în Bucureşti în colaborare cu Universitatea Politehnica Bucureşti.

Mai multe detalii găsiţi pe www.safety-portal.ro/evenimente.php

Pentru mai multe informaţii referitoare la acest eveniment sau pentru stabilirea unui interviu cu Dl. ing. Mihai Priboianu vă rugam să o contactaţi pe Dna. Oana Sitaru la tel: 021 3046233 sau prin email: marketing@aurocon.ro

Adaugă un comentariu