Rutronik înființează o nouă divizie – Rutronik IT Electronics: Componente și sisteme de calculatoare de la o singură sursă

by gabi

Cu Rutronik IT Electronics, distribuitorul de componente electronice de gamă largă înființează o nouă divizie și deschide un nou segment de afaceri. Rutronik IT Electronics se adresează nevoilor integratorilor și distribuitorilor de sisteme IT. Este disponibil un portofoliu de produse diversificat de componente PC și sisteme complete. Prin urmare, este acoperit tot ceea ce este necesar pentru construirea de PC-uri profesionale sau de jocuri până la servere sau centre de date complete.

Prin înființarea Rutronik IT Electronics, distribuitorul de componente electronice deschide un nou drum. Divizia își propune să aprovizioneze integratorii și distribuitorii de sisteme IT cu componente și sisteme informatice. Se concentrează pe segmentele de piață Data Center & Server (de exemplu, procesoare, memorii, carcase, surse de alimentare), Business & Office (de exemplu, PC-uri, stații de lucru, notebook-uri, tablete, monitoare, proiectoare) și Gaming & Consumer (de exemplu, procesoare, GPU-uri, memorii, surse de alimentare, răcire de sistem).

Rutronik IT Electronics oferă o gamă extinsă de produse de la producători selectați precum ASUS, Toshiba, Transcend și Sharp/NEC. Intel este partenerul strategic în jurul căruia este construită o rețea de parteneri certificați. Pe lângă portofoliul extins, experții noii divizii sunt disponibili pentru consultanță în vederea realizării celei mai bune soluții și/sau sisteme posibile pentru aplicația respectivă.

În strânsă legătură cu divizia Rutronik Embedded

Rutronik IT Electronics și divizia Rutronik Embedded, care se concentrează pe soluții pentru calculatoare industriale, medicale și auto, sunt strâns legate între ele. Această cooperare face posibilă combinarea componentelor comerciale și a celor personalizate pentru a crea soluția ideală pentru clienți.

Informații suplimentare despre noua divizie Rutronik IT Electronics și o opțiune de contact sunt disponibile la rutronik.com.

Rutronik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu