Rezistori pentru aplicaţii cu microunde

by donpedro

O serie de chip-uri de rezistori cu răspuns în frecvenţă înaltă excelent şi şunt capacitiv scăzut destinat circuitelor RF sau cu microunde a fost lansată de Vishay Intertechnology.

În plus, pe lângă dimensiunile lor foarte mici 0.010 inch (0.25mm) / 0.020 inch (0.5mm), seria de rezistori produsă de Vishay Electro-Films Microwave Resistor (MIB, MIC, MID, MIF) prezintă un design “strip-line” ce permite proiectanţilor de produse de înaltă performanţă să furnizeze soluţii specifice optimizate în domeniul aplicaţiilor cu microunde sau RF. Aplicaţiile tipice pentru noile componente includ amplificatoare, oscilatoare, atenuatoare, cuploare şi filtre.
Componentele prezintă o rezistenţă “de microunde” în domeniul 20 Ohm – 1kOhm şi o rezistenţă generală de 20kOhm. Valorile strânse de toleranţe (sub +/-1.0%) sunt disponibile pentru valori TCR cuprinse în intervalul: +/-25ppm/OC – +/-200ppm/OC. Aceste chipuri compacte au o capacitate mai mică de 0.2pF.
Seria de componente Vishay Electro-Films Microwave Resistor lucrează la o tensiune de 100V, tensiune de străpungere de 400V şi consumă de la 25mW la 200mW /DC/+70OC. Temperatura de lucru a rezistoarelor se încadrează în intervalul: -55OC- +125OC.
Chipurile rezistoare pentru microunde MIB, MIC, MID şi MIF sunt construite cu un substrat de aluminiu, iar terminalele sunt din aur. Alte dispozitive Vishay potrivite pentru utilizarea în aplicaţii cu microunde includ lanţuri de chipuri capacitive, inductive şi produse de microunde TMR “multi-value”. Mostre de chipuri MIB, MIC, MID şi MIF sunt disponibile acum, având timpul de livrare pentru cantităţile de producţie de 6 săptămâni.

http://www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu