Revista de automatizare DesignSpark – cel mai nou număr în format digital axat pe automatizare şi control

by donpedro

Revista de automatizare DesignSpark este o revistă ce apare de patru ori pe an în format digital, având ca ţintă constructorii de echipamente şi panouri, precum şi personalul de întreţinere.
Revista este plină de informaţii despre cele mai noi tehnologii, legislaţie recentă şi unelte tehnice, fiind disponibilă pentru iPad, Kindle Fire, tablete cu Android şi format PDF Page-Turner.

Prima ediţie va fi concentrată pe noua gamă Acti9 de la Schneider Electric. De asemenea, va fi prezent un articol despre conectivitate wireless, deoarece aceasta este una dintre cele mai importante tendinţe în industria de astăzi. În acest sens vor fi prezentate opţiuni de proiectare complet noi.
Conectivitate wireless în control – în timp, numeroase tehnologii fără fir diferite au evoluat pentru a asigura suport unor legături flexibile în aplicaţii de reţele industriale şi control procese. În trecut, grija pentru securitatea şi siguranţa comunicaţiei wireless în zona industrială, îi limita implementarea. Acum, cele mai recente tehnologii pot suporta sisteme industriale fără fir
sigure, precum soluţii LAN wireless bazate pe Ethernet.
Distribuţie de putere mai inteligentă şi mai sigură – lansată anul trecut de Schneider Electric, noua gamă Acti9 este un sistem de distribuţie de joasă tensiune, modular, ce oferă protecţie, control, măsurare şi comunicaţie.
Senzori în automatizare – în mediul industrial senzorii sunt utilizaţi pentru măsurarea într-un domeniu foarte larg de condiţii de mediu (temperatură, mişcare, poziţionare, acceleraţie, masă, umiditate, compoziţie chimică, gaze, presiune sau debit). Astăzi nu există practic nimic ce să nu poată fi măsurat sau detectat şi utilizat ca mărime de intrare într-un sistem.

Aurocon Compec
www.compec.ro
www.rs-online.com/designspark/electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu