Renesas oferă circuite avansate de condiționare a semnalului destinate aplicațiilor din domeniul medical, Industry 4.0 și IoT

by donpedro

Renesas Electronics Corporation prezintă circuitul de condiționare a semnalului provenit de la senzor – SSC (Sensor Signal Conditioner) ZSSC3240 – cel mai nou membru al portofoliului de produse SSC de top. ZSSC3240 oferă o precizie ridicată, sensibilitate și flexibilitate pentru aplicații cu senzori, precum senzori de presiune rezistivi și termometre medicale cu infraroșu. Noul dispozitiv oferă viteză și performanță de top, cu o rezoluție de conversie analog-digitală (ADC) de până la 24 de biți.

Dispunând de intrări flexibile pentru conectarea senzorului și de o gamă largă de interfețe de ieșire, ZSSC3240 poate fi utilizat pentru aproape toate tipurile de senzori, permițând clienților să dezvolte platforme de detecție complete cu ajutorul unui singur dispozitiv SSC. Această combinație, plus dimensiunile mici, recomandă circuitul ZSSC3240 pentru utilizarea într-o largă varietate de dispozitive bazate pe senzori pentru piețele industriale, de consum și medicale, incluzând senzori de presiune industriali, senzori HVAC, cântare de măsurare a greutății, dispozitive de automatizare din fabrică, contoare inteligente și dispozitive de monitorizare continuă a stării de sănătate.

Caracteristici cheie ale circuitului ZSSC3240

  • Precizie superioară a rezultatelor datorată rezoluției ADC de până la 24 de biți
  • Circuitul AFE de condiționare a semnalului oferă un câștig foarte bun, suportând până la 540 V/V (volt per volt)
  • DSP pe 26-biți integrat pentru o calibrare de înaltă precizie a senzorului
  • Buclă de curent de 4-20 mA, ieșiri analogice de tensiune și interfețe digitale, precum I2C, SPI și OWI (One-Wire-Interface)
  • Diagnosticare ‘pe cip’ pentru aplicații medicale și de siguranță

Disponibilitate

Circuitul SSC – ZSSC3240 – este disponibil într-o capsulă QFN de 4mm × 4mm, cu 24-pini, cu prețuri pornind de la $1.57 USD per unitate pentru comenzi de 10,000-unități. Dispozitivul SSC este, de asemenea disponibil în format “bare die”.

Pentru mai multe informații despre circuitul de condiționare a semnalului ZSSC3240, inclusiv documentație tehnică și instrumente, vă rugăm să vizitați pagina www.idt.com/ZSSC3240

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu