Renesas Electronics lansează un mediu nou și inovator “Lab on the Cloud”, care oferă acces în timp real la soluții de aplicații populare

by donpedro

Renesas Electronics Corporation, furnizor global de soluții pentru semiconductoare, a lansat un nou mediu de dezvolatare „Laborator în cloud” (Lab on the Cloud), unde soluțiile Renesas (plăci de evaluare populare, software și alte produse de succes*) sunt găzduite într-un laborator la distanță, pe care clienții îl pot accesa și testa online. Utilizatorii pot vizita laboratorul online accesând pagina: https://www.renesas.com/labonthecloud.

“Lab on the Cloud” oferă utilizatorilor acces rapid la soluțiile Renesas înainte de a primi placa fizică sau de a începe un proiect. Plăcile sunt configurate într-un laborator la distanță conectat la cloud, iar utilizatorii accesează placa printr-o interfață grafică (GUI) intuitivă. Vizualizarea în timp real a fiecărei plăci permite utilizatorilor să testeze și să monitorizeze instantaneu rezultatele măsurătorilor. Mediul “Lab on the Cloud” utilizează o platformă dezvoltată de Tenxer Technologies și oferă acces 24/7, precum și asistență online pentru soluțiile Renesas.

Plăcile disponibile acum în “Lab on the Cloud

Renesas oferă, pentru început, acces la 9 plăci populare de evaluare în mediul “Lab on the Cloud”, dar în lunile următoare vor fi disponibile mai multe:

  • MPPT-Based Solar Battery Charger
  • USB-PD with Turbo Boost
  • Buck-Boost Last Gasp Power Supply for Energy Meter
  • Standard 4-20mA Loop – Industrial Receiver
  • Arduino Shield Sensor Board
  • Scalable HMI SMARC SoM with AI
  • 1PH Static Energy Meter
  • Digital Illuminometer
  • Ultra-Low Power MCU RE Family

*) Despre ‘produsele de succes’ din portofoliul Renesas

Combinând bogatul portofoliu de produse complementare al Renesas (Analog + Power + Procesare Embedded (cu microcontrolere (MCU) și sisteme pe cip (SoC)) pentru a crea o soluție completă, experții noștri în produse au dezvoltat portofoliul de “produse de succes”. Prin aceste combinații de produse remarcabile și convingătoare, îi ajutăm pe clienții noștri să-și accelereze proiectele și să le lanseze mai rapid pe piață. Acest tip de portofoliu de produse se concentrează pe segmente precum cel industrial, de infrastructură, industria electronică auto și de consum, pentru a servi mai mulți clienți și parteneri din întreaga lume. Cele peste 200 de combinații de produse de succes le puteți vedea accesând pagina: https://www.renesas.com/WIN

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu