J-Link OB de la SEGGER joacă un rol esențial în noul kit educational BBC „HiFive Inventor“

by donpedro

Sondele logice de depanare J-Link de la SEGGER sunt integrate într-o mulțime de plăci de evaluare și computere pe o singură placă (SBC), în întreaga lume. Kitul BBC Doctor Who HiFive Inventor Coding Kit nu face excepție. Acesta reprezintă o nouă platformă de codare IoT pentru copii, creată de firma americană de dezvoltare de cod în scop educational, Tynker și furnizorul de servicii RISC-V IP SiFive și susținută de BBC Studios (o divizie a BBC).

Kitul de codare HiFive Inventor vine într-o carcasă în formă de mână și conține o matrice de LED-uri dispuse pe partea frontală. Kitul se bazează pe un procesor SiFive FE310 RISC-V de 150 MHz și include Wi-Fi și Bluetooth. Ghidați de pachetul educațional de codare al companiei Tynker, elevii pot citi datele generate de senzorii incluși în kit, pot crea cod, iar pentru afișarea rezultatelor, folosesc afișajul format din matricea de LED-uri.

SEGGER J-Link este cea mai folosită linie de sonde logice de depanare disponibile astăzi. Acestea și-au dovedit valoarea în dezvoltarea embedded de mai bine de 15 ani. Popularitatea lor provine din performanța de neegalat, setul larg de caracteristici, numărul mare de procesoare acceptate și compatibilitatea cu toate mediile de dezvoltare populare.

SEGGER oferă și versiuni educaționale ale popularei sonde logice de depanare J-Link Debug Probe. J-Link EDU și J-Link EDU Mini sunt disponibile în scopuri educaționale la un cost minim.

Pentru mai multe informații despre HiFive Inventor Coding Kit accesați pagina: https://www.tynker.com/about/press/2020/11-bbc-doctor-who-hifive-inventor-available-to-purchase-november-23-2020-doctor-who-day
Pentru mai multe informații despre J-Link și pentru toată lista cu unelte legate de J-Link, accesați pagina: https://www.segger.com/products/debug-probes/j-link/

SEGGER

S-ar putea să vă placă și