Relee de siguranță pentru toate aplicațiile

by donpedro

Protecția optimă pentru persoane și echipamente este importantă. De aceea, tehnologia de siguranță este acum o prioritate în construcția de echipamente și instalații. Releele de siguranță MIRO SAFE+ de la Murrelektronik reprezintă soluția potrivită pentru atingerea unor standarde de siguranță tehnice ridicate și pentru realizarea nivelului de performanță e (PLe), așa cum este definit în EN 13849-1.

Releele de siguranță MIRO SAFE+ oferă performanțe neobișnuit de ridicate. MIRO SAFE + Switch H L 24, de exemplu, este impresionant din toate punctele de vedere. Acest modul se potrivește pentru multe aplicații, precum OPRIRE DE URGENȚĂ, ușă de siguranță, rețea de lumină și comutatoare magnetice. Acesta include trei întrerupătoare NO și un comutator NC. Poate fi utilizat cu și fără monitorizarea butonului de pornire.

Întrerupătorul MIRO SAFE+ H 48-230 este un dispozitiv complet, care permite o gamă largă de tensiuni de intrare. Acest releu de siguranță pentru aplicații în gama 48 … 230VAC (util, de asemenea, pentru piața americană) este potrivit pentru aplicații de monitorizare, precum OPRIRE DE URGENȚĂ și ușă de siguranță, cu sau fără monitorizarea butonului de pornire.

MIRO SAFE+ T 1 24 gestionează sarcini de administrare temporală. Acest modul este alegerea cea mai bună pentru aplicații care necesită contacte instantanee și de întârziere. Întârzierile de până la 30 de secunde pot fi configurate individual. De asemenea, acest releu este extem de compact, având o lățime de numai 22.5 milimetri. MIRO SAFE+ T 2 24 dispune de două contacte de întârziere și are o lățime de 45 milimetri.

MIRO SAFE + Switch ECOA 24 oferă un design minimalist. Este potrivit pentru aplicații care implică uși de siguranță, întrerupătoare pentru OPRIRE DE URGENȚĂ și rețele de lumină și este prevăzut cu terminale cu șurub. Acest modul este o alternativă bună atunci când nu este necesar un buton de pornire monitorizat.

Avantajele deosebite oferite de releele de siguranță din gama MIRO SAFE+ sunt: Atribuire clară prin etichete de identificare, indicatoare de stare cu LED-uri dispuse pe partea frontală a releului, opțiuni de utilizare flexibile cu recunoaștere cross-circuit On/Off, conexiune sigură și rapidă prin terminale de conectare cu cleme cu arc și elemente de codare care asigură faptul că terminalele nu sunt montate în mod greșit.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu