Detecţia cu precizie şi claritate a luminilor cu ajutorul celui mai mic senzor de lumină ambientală din industrie

by donpedro

Senzorul de lumină ambientală – Santa Cruz – de la Maxim integrează protocolul IO-Link pentru a simplifica detecţia industrială de înaltă precizie.

Folosind senzorul de lumină ambientală (ALS) Santa Cruz (MAXREFDES23 #) de la Maxim Integrated Products, fabricile pot configura rapid și monitoriza nuanţe multiple ale luminii, (RGB) și lumină infraroșu (IR) cu mare precizie necesară în aplicații industriale.
Pentru a rămâne competitive și a menține standarde înalte de calitate, fabricile moderne trebuie să fie agile, să-şi prelungească durata totală de funcţionare reducându-şi în acelaşi timp costurile. Soluția Santa Cruz ALS permite conceptul de“fabrici conectate”. Acest sistem de referință oferă o gamă largă, dinamică a clarităţii luminii RGB, luminii IR și a datelor de temperatură. Soluţia Santa Cruz este acordată la răspunsul ochiului uman pentru o funcționare precisă a sistemului în raport cu lumina vizibilă. Aceasta este de neegalat în ceea ce priveşte sensibilitatea la lumină și latența scăzută. Software-ul integrat IO-Link® și stiva configurează automat senzorul fără programare suplimentară, economisind timp și resurse. Santa Cruz este montat pe o placă de circuit imprimat (PCB) de mici dimensiuni 6,5 mm × 25 mm, făcându-l cel mai mic sistem ALS din industrie.

Avantaje cheie
• Dimensiuni mici: cel mai mic sistem de detecţie a luminii ambientale din industrie.
• Integrare mare: Integrează șase nivele extrem de precise de lumină, senzori RGB și IR; un senzor de temperatură; un microcontroler economic și cu consum foarte mic de putere; regulatoare lineare dublu integrate de 3.3V și 5V; memorie Flash programabilă precum și software-ul IO-Link.
• Sensibilitate ridicată: Sensibil într-un interval de la 57,542 lux la 0.001 lux, la mică putere.
• Ușor de configurat: IO-Link activat permite identificarea simplă și conectarea la sistemele industriale existente.

http://www.maximintegrated.com/app-notes/index.mvp/id/5819

Adaugă un comentariu