Proiecte multiprocessor

by donpedro

ARC International, lider mondial în realizarea procesoarelor “configurabile la cerere”, a perifericelor IP, sistemelor de operare în timp real şi uneltelor software destinate sistemelor de dezvoltare embedded a anunţat că 25% din clienţii ARC au folosit procesorul ARCtangent şi uneltele MetaWare pentru “proiectare multiprocesor” într-o gamă variată de aplicaţii precum operare în reţea, telecomunicaţii şi multimedia. Clienţii ce utilizează procesoarele ARC şi software-ul de dezvoltare au integrat cu succes în orice aplicaţie de la opt la 128 unităţi centrale ARCtangent într-un singur chip.
Suita de unelte MetaWare de la ARC au fost utilizate cu succes pentru dezvoltarea şi desfăşurarea numeroaselor proiecte multiprocesor. Software-ul realizat de ARC – “SeeCode™ debugger”, oferă utilizatorilor un depanator configurabil avansat ce poate fi folosit în aplicaţii de mare performanţă. Folosit în dezvoltarea şi depanarea proiectelor multiprocesor, depanatorul SeeCode oferă facilitatea CMPD – Coordinated Multi-Processor Debugging, care permite depanarea aplicaţiilor multiprocesor cu până la 256 de procesoare într-o singură sesiune de depanare. Seria de scule MetaWare suportă ARCtangent, ARM, MIPS şi PowerPC.
Procesorul ARCtangent este o unitate centrală RISC/DSP configurabilă-utilizator destinată aplicaţiilor ASIC, produselor “system-on-chip” – SoC şi vine cu un lanţ de scule de dezvoltare foarte optimizate.

www.ARC.com.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu