Proiectați mai rapid

by donpedro

Pe măsură ce motoarele electrice fără perii sunt utilizate într-o gamă tot mai mare de aplicații, dezvoltatorii au nevoie de produse și instrumente care să minimizeze timpul de dezvoltare și complexitatea proiectării, reducând în același timp dimensiunea plăcii, costul sistemului și consumul de putere. Microchip își extinde oferta de dispozitive pentru controlul motorului cu o nouă familie de controlere de semnal digital (DSC) dsPIC33C, care este susținută de instrumente de proiectare, hardware de dezvoltare și proiecte de referință.

Controlerele de semnal digital dsPIC33C, înalt integrate din punct de vedere analogic, simplifică proiectarea sistemului de control al motorului, reducând în același timp costurile de dezvoltare și cu lista de materiale în aplicații auto, industriale, medicale și de consum. Noul nostru ecosistem de suport îmbunătățit include o placă de dezvoltare pentru controlul motorului de joasă tensiune (LVMC – Low-Voltage Motor Control) – motorBench® Development Suite și un proiect de referință al unui compresor frigorific, care vă ajută să vă faceți proiectele mai rapid.

 Mai multe informații găsiți aici 

Microchip Technology   |   https://www.microchip.com

Sigla-Microchip

 

 

Microchip Limited, Microchip House, 720 Wharfedale Road, Winnersh Triangle, Wokingham, RG41 5TP, United Kingdom. Email: microchip-uk.communications@microchip.com Phone: +44 (0)118 921 5800
Numele și logo-ul Microchip și sigla Microchip sunt mărci comerciale înregistrate ale Microchip Technology Incorporated în S.U.A. și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea companiilor lor. © 2021 Microchip Technology Inc. Toate drepturile rezervate. CE494A-UK-12-20.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu