Produse noi de la Schurter (II)

by donpedro

Seriile 5003 asigură performanţă optimă pentru echipamente de date

SCHURTER este bucuros să anunţe noile serii de – Module Filtrate, pentru Intrarea Alimentării – 5003, pentru aplicaţii DC. Noul filtru compact este proiectat pentru surse de alimentare DC, folosite în echipamente pentru tehnologia informaţiei. Caracteristica distinctivă a 5003-ului o reprezintă un conector standard pentru DC, oferit în două stiluri diferite. Conectorul este completat cu un filtru într-o treaptă pentru curenţii etalonaţi: 3, 6, 10 şi 15A. Conferă o remarcabilă rată de absorbţie pentru bandă largă în frecvenţe care se întind de la 100kHz până la 30Mhz. Unitatea se ataşează de carcasa echipamentului cu ajutorul unei flanşe metalice, astfel realizându-se o zonă extinsă de contact pentru o securizare mai eficientă a deschizăturii panoului. Versiunea pentru montare frontală sau cea pentru montare în partea din spate sunt protejate de şuruburi şi piuliţe sau nituri. O versiune specifică pentru montarea în partea din spate, are ca particularitate găuri deja făcute, filamentate pentru şuruburi M3. Această versiune elimină folosirea piuliţelor, reducând costul şi asamblarea automată. 5003-urile îndeplinesc cerinţele IEC/EN/UL 60950 pentru folosirea echipamentelor IT, şi sunt certificate conform UL/CSA până la 15A la 125VDC. Aplicaţiile includ dispozitive LAN şi WAN, cum ar fi: routere, switch-uri şi multiplexoare.

Sursele de alimentare C20F, DC12, KFA, acum, cu flanşe metalice

Tendinţa în industria medicală se îndreaptă către carcase metalizate, din plastic. Cerinţele modelelor surselor de alimentare, sunt aşadar schimbătoare conform acestei tendinţe, pentru a asigura acordul EMC.
Noua versiune de switch-uri cu flanşe metalice produse de SCHURTER, modelele C20F, DC12 şi KFA sunt potrivite pentru montarea dinspre partea interioară a echipamentului, simplificând procesul de asamblare. Piuliţele de fixare adiţională au fost şi ele eliminate, prin construcţia optimizată a carcasei.
Subansamblele electrice, incluzând alimentarea pot fi testate înainte de a fi introduse în carcasă. Aceste caracteristici oferă un atuu fabricanţilor de echipamente, optimizând efortul. Pe lângă flanşele metalice, există mai multe opţiuni, cum ar fi cabluri de conectare torsionate, butoane iluminate, şi versiuni cu filtru medical, necesar în aplicaţii cu contact indirect cu pacienţii. Modelele C20F, DC12 şi KFA sunt aprobate ENEC, UL şi CSA. Sunt proiectate pentru echipamente conform IEC 60601-1. Produsele sunt ideale atât pentru folosirea în surse de alimentare sofisticate, în special echipamente medicale şi de efectuare a măsurătorilor, cât şi pentru echipamente IT şi alte aplicaţii industriale.

Switch-uri metalice cu o nouă tehnologie de montare destinate aplicaţiilor cu acces limitat

Schurter extinde varietatea de switch-uri metalice, cu o nouă tehnologie de montare. Întrerupătoarele pot fi montate dinspre partea frontală a echipamentului, fără a fi necesară fixarea adiţională în spatele panoului. Această tehnologie permite montarea rapidă, astfel făcând posibilă utilizarea lor în aplicaţii cu spaţiu limitat, sau unde accesul la partea din spate a panoului este îngreunat, sau imposibil. Întrerupătoarele sunt uzual folosite în tehnologia de construcţie, şi construirea de maşini cu profil gol în interior. Un avantaj suplimentar îl constituie reducerea costului şi a timpului de montare, nefiind nevoie de componente adiţionale de fixare. Întrerupătoarele convenţionale necesită o piuliţă sau o clemă pentru fixare, pe partea interioară a echipamentului. Pentru întrerupătoarele de tip snap-on, accesoriile şi instrumentele de montare nu îşi au rostul. Drept urmare, switch-urile pot fi plasate mai apropiate unul de celălalt, datorită spaţiului câştigat în spatele panoului. Swith-urile metalice în tehnologie snap-on au diametre de 19, 22, 24, 27 şi 30 mm.

Întrerupătoare de metal, cu iluminare

Schurter anunţă lansarea întrerupatoarelor rezistente la suprasolicitare cu contact piezo sau de tip stroke, disponibile şi cu iluminare albastră. Zona de acţionare a echipamentului folosit în aplicaţii nocturne este iluminată pentru identificare. Iluminarea poate fi folosită pentru feedback optic sau pentru indicarea poziţiei (stării) întrerupătorului (închis, deschis). Durata de viaţă a întrerupătoarelor este de aproximativ 20 milioane de acţionări (include protecţie IP67). Pentru a da o informaţie despre funcţia sa, se pot realiza diverse inscripţionări (litere, poze sau text) pe partea mobilă a switch-ului. Inscripţionarea se face prin intermediul unei maşini cu laser. Pe plan mondial switch-urile cu suprafaţă robustă îşi găsesc aplicaţii în terminale pentru bilete, staţii de alimentare cu combustibil, automate bancare (ATM-uri), cabine pentru informaţii etc.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și