Prin ARM® Cortex™-A8 single-core cu cea mai mare performanţă şi integrare din industrie, Texas Instruments lansează noile sale microprocesoare AM389x Sitara™ ARM

by donpedro

Texas Instruments (TI) îşi extinde portofoliul de microprocesoare de top Sitara™ ARM® cu noile microprocesoare AM389x Sitara ARM care cresc dramatic performanţa şi gradul de integrare. Oferind cel mai performant ARM Cortex™-A8 single-core din industrie cu performanţe de până la 1,5GHz, MPU-urile AM389x Sitara ARM integrează de asemenea periferice care le fac perfecte pentru aplicaţii precum computere single-board, portaluri, routere, servere, automatizări industriale, HMI-uri (human machine interface) şi terminale PoS. Aceste noi şi performante MPU-uri AM389x Sitara ARM permit realizarea mai rapidă de produse finale, care includ capabilităţi de conectivitate la reţea, GUI şi de afişare, precum şi abilitatea de a rula simultan mai multe aplicaţii pentru multiple sisteme de operare: Linux, Microsoft® Windows® Embedded Compact 7 şi Android.

Integrare extremă pentru eficienţa conectivităţii şi a costului
Cele două noi dispozitive din generaţia de MPU-uri AM389x Sitara ARM sunt AM3892 şi AM3894, ambele dispunând de periferice integrate cu lăţime mare de bandă, incluzând interfeţele PCI Express Gen2, SATA 2.0, dual Gigabit Ethernet şi dual DDR2/DDR3. Această combinaţie bogată şi unică de periferice optimizate, pentru o gamă largă de aplicaţii, permite transmisii rapide de date către sau de pe cip pentru a profita de performanţa nucleului ARM Cortex-A8 din fiecare procesor. Deoarece toate aceste periferice sunt integrate pe chip, acestea economisesc spaţiu pe PCB şi reduc costul BOM (bill of materials) permiţând clienţilor să includă concomitent mai multe caracteristici pentru produse finale cu factor de formă mai mici.

Capabilităţi de afişare avansate şi grafică 3D
Microprocesoarele Sitara ARM AM3892 şi AM3894 oferă un motor de afişare pe cip care permite ieşiri de la două fluxuri de date diferite pentru afişaje simultane duale de rezoluţie ridicată. Această capabilitate de afişare este perfectă pentru aplicaţii ce necesită o experienţă grafică dual-screen fără întreruperi. De exemplu, aplicaţiile HMI pot utiliza un afişaj pentru tastatura tactilă de ecran şi celălalt afişaj pentru a vizualiza performanţele echipamentului. Suplimentar, MPU-ul AM3894 Sitara ARM prezintă un accelerator grafic 3D pentru a permite interfeţe grafice cu utilizatorul mai bogate şi o experienţă îmbunătăţită pentru utilizator.

Evaluare în minute; începerea dezvoltării în mai puţin de o oră
Atât noile MPU-uri Sitara ARM, cât şi procesoarele Integra DSP + ARM sunt utilizate pe un singur modul de evaluare (EVM) hardware şi pe un singur kit de dezvoltare software TI EZ™ (EZ SDK), permiţând clienţilor să-şi evalueze dispozitivele în decursul câtorva minute şi să înceapă lucrul în mai puţin de o oră. MPU-urile Sitara ARM şi procesoarele Integra DSP + ARM împart de asemenea un mediu de dezvoltare comun pentru a diminua timpul până la lansarea pe piaţă şi pentru a reduce costurile de dezvoltare.
http://www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu