Precision Valve & Automation Inc. prezintă sistemul de dispersie PVA 650

by donpedro

Flexibilitatea procesului
PVA650 este o platformă ce permite alegerea procesului cel mai economic şi flexibil pentru aplicarea de adezivi sau pentru fluide de protecţie. PVA650 este efectiv configurabilă pentru orice aplicare de adezivi, este ideală pentru cele mai multe operaţii de acoperire, turnare şi picurare conform selecţiei făcute. Mai multe aplicaţii pot fi implementate pe o singură platformă portal o recuperare mai rapidă a investiţiei şi o mai mare capacitate a procesului dumneavoastră de producţie.

Flexibilitatea configuraţiei
PVA650 poate fi configurată pentru o mare varietate de aplicaţii, incluzând acoperirea, turnarea şi îmbinarea selectivă. Fiecare aplicaţie poate fi adaptată nevoilor utilizatorului pentru multiple sarcini ce implică utilizarea oricărui tip de spray sau oricărui tip de supapă de dispersie. PVA650 poate fi configurată fie ca o maşină individuală alimentată manual, fie să fie prevăzută cu o bandă transportoare pentru procesare în linie. Prin instalarea de module adiţionale, cum ar fi cuptoare de tratament, invertoare, procesul liniar de fabricaţie poate fi îmbunătăţit.

Capacitate de deplasare ne-paralelă
Sistemul PVA650 este echipat cu o platformă complet programabilă cu mişcare pe 3 axe. Un sistem robust tip pod rulant echipat cu servomotoare de curent continuu fără perie şi rulmenţi de mare precizie se deplasează pe o suprafaţă de lucru pătrată cu latura de 500mm. Toate axele includ encodere optice de răspuns pentru a asigura un proces ciclic fiabil. PVA650 oferă o mişcare simultană pe toate axele permiţând trasarea conturului sau deplasarea în jurul dispozitivelor sau componentelor complexe fără oprire. Deplasarea pe 4 axe patentată de firma noastră este disponibilă pe PVA650, oferind astfel cea mai flexibilă platformă portal din industrie. Utilizând o combinaţie de mişcare pneumatică înclinată şi de rotaţie exactă servo-controlată a capului de aplicare, PVA650 poate accesa efectiv orice topografie cu precizie foarte mare.

Programarea
Programul exclusiv al PVA bazat pe platforma Windows® oferă o soluţie rapidă şi integrată pentru crearea de tipuri diferite de acoperire, linii, puncte, cercuri, arcuri şi multe altele.
PathMaster® este compatibil cu formatele Windows® 95, 98, 2000, NT, Me, şi XP. Un programator utilizează programul pentru a selecta puncte şi a stabili trasee. Dacă plăcile dumneavoastră sunt într-un palet sau în şir, cu uşurinţă puteţi crea un traseu original şi apoi să copiaţi programul pe toată suprafaţa de lucru. Memoria non-volatilă a PVA 650 poate memora până la 30 de programe ce pot fi apelate de pe ecranul LCD al panoului frontal. Prin conectarea printr-un port serial RS 232 a unui calculator se măresc posibilităţile de stocare a programelor.

Reţea de service globală
Noi oferim asistenţă service tuturor clienţilor, cu acoperire globală, timp de 24 de ore, sistem ce a fost premiat. Circuits Assembly a premiat PVA trei ani la rând cu prestigiosul premiu Service Excellence Award pentru ocuparea poziţiei de leader pentru service, răspuns la solicitări, tehnologie şi valoarea produselor sale. Inginerii de service ai PVA asigură instalarea şi oferă instruirea personalului.
Firma noastră oferă o gamă largă de consumabile: seringi, ace, capete de adaptare standard şi universale pentru seringi, sisteme cartuş/plonjor etc. Pentru detalii vă rugăm să contactaţi reprezentanţii noştri locali.

Reprezentanţa în România:
SC THONAUER AUTOMATIC SRL
Str. Bibescu Vodă, Nr. 19, Ap. 11, 040151, Sector 4, Bucureşti
Tel: 021 3351287 Fax: 021 3369534
Persoana de contact: Gigi Nicolaescu
e-mail: gigi@thonauer.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu