PLX și Kontron anunţă apariţia interconectării PCI Express Fabric

by donpedro

PLX Technology, Inc și Kontron au anunțat un progres industrial în dezvoltarea tehnologiei PCI Express (PCIe) de interconectare backplane. Construit în jurul switch-urilor PLX ExpressLane PCIe 3.0 (Gen3), Kontron VX3042 și VX3044 bazate pe Intel Core i7 – calculatoare monoplacă (SBC) ce realizează în mod uzual 5.6 gigabiți pe secundă (GB/s) în transfer de date între orice placă dintr-un rack VPX.
Produsele Kontron VX3042 și VX3044 bazate pe Intel Core i7 SBC sunt ca un levier pentru tehnologia de comutare PLX PCIe Gen3, împreună cu software-ul exclusiv Kontron VXFabric. În plus, având două canale Ethernet 10 Gigabit deja prezentate pe module, VXFabric implementează TCP/IP peste PCI Express, ca un nivel de date secundar pentru mai mare performanță de calcul încorporată. Această combinație de caracteristici permite convergența spre un sistem eficient, întrucât toate dispozitivele și subsistemele oferă nativ PCIe, care permite utilizarea imediată a unei infrastructuri existente, prin reducerea latenței, a costului și a puterii. Kontron VXFabric oferă software-ul între switch-ul PLX ExpressLane și partea de jos a unui standard de stivă TCP/IP, care permite utilizarea de module existente bazate pe TCP/IP, fără a fi nevoie să fie modificate.
Switch-urile PLX oferă posibilitatea de a combina diferite tipuri de date într-o singură cale convergentă. Datele (de calcul, de comunicare sau de stocare), sunt create și consumate ca PCIe pe fiecare din slot-urile din rack, oferind eficiență atât în arhitectura hardware cât și în utilizarea software-ului.

Kontron
www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu