Platformă IoT wireless “PingPong” de la Round Solutions

by donpedro

Round Solutions a lansat nodul său wireless IoT PingPong, o platformă hardware flexibilă şi puternică pentru conectarea dispozitivelor din teren la cloud. RTOS suportând un factor de formă mic al plăcii, cu un MCU puternic pe 32 de biţi Microchip PIC32MZ şi un modul celular Telit de mare viteză formează un dispozitiv bazat pe un principiu de design hardware modular ce simplifică integrarea aplicaţiilor specifice clienţilor şi a standardelor de comunicare într-o singură platformă soluţie. Aplicaţiile vizate pornesc de la rezervoare de benzină şi coşuri de gunoi conectate la cloud şi până la sisteme de porţi conectate la cloud pentru roboţii de fabricaţie.
Platforma hardware PingPong oferă module celulare de mare viteză pentru conectivitate IoT precum şi numeroase interfeţe de câmp – ce pot fi de asemenea controlate prin cloud. Interfeţele standard includ de exemplu Ethernet, USB şi CAN, precum şi un GNSS de mare precizie (Global Navigation Satellite System).
Dezvoltatorii pot adăuga diferite plăci de extensie pentru a crea un număr aproape nelimitat de scenarii de aplicaţie. Plăcile de extensie gata de aplicat sunt disponibile pentru conectivitate WLAN, Bluetooth, I/0, comunicaţii cu satelit Iridium, ISM/RF, SigFox, NFC/RFID şi cu camere video. Toate funcţiile sunt gata de utilizat imediat ce placa de extensie este ataşată plăcii de bază.

Round Solutions
www.roundsolutions.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu