Placa LBAND RTK Click de la MIKROE oferă acces ușor la nivel global pentru servicii de corecție GNSS în banda L prin satelit

155 de diferite plăci Click disponibile cu conectivitate wireless și multe altele adăugate constant

by gabi

MikroElektronika (MIKROE), producătorul de soluții embedded care reduce considerabil timpul de dezvoltare prin furnizarea de produse hardware și software inovatoare bazate pe standarde dovedite, a lansat LBAND RTK Click™, o placă add-on compactă care oferă acces ușor la nivel global pentru servicii de corecție GNSS în bandă L prin satelit.

Plăcile Click permit proiectanților de sisteme embedded să încerce multe și diferite funcții periferice și socluri, mikroBUS™, economisind câteva luni din timpul de dezvoltare și investiții semnificative în hardware. Multe companii de microcontrolere de top, inclusiv Microchip, NXP, Infineon, Dialog, STM, Analog Devices, Renesas și Toshiba, includ acum soclul mikroBUS pe plăcile lor de dezvoltare și, până în prezent, peste 1300 de plăci Click au fost lansate de MIKROE.

LBAND RTK Click dispune de NEO-D9S-00B, un receptor de date prin satelit de calitate profesională produs de u-blox pentru transmisia de semnale de corecție în bandă L. Funcționând într-o gamă de frecvențe de la 1525MHz la 1559MHz, NEO-D9S-00B decodifică transmisia prin satelit și emite un flux de corecție, permițând unui receptor GNSS de înaltă acuratețe să atingă precizii de până la nivel de centimetru. De asemenea, acesta poate selecta canalul de livrare a datelor de corecție GNSS, alături de funcții de securitate avansate, cum ar fi semnătură și anti-bruiaj. Această placă Click poate fi configurată pentru a furniza servicii de conectare pentru diverse aplicații industriale și profesionale.

MikroElektronika

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu