Pentru rezultate mai bune, uneltele de proiectare de nouă generaţie oferă numeroase îmbunătăţiri

by donpedro

Lattice Semiconductor Corporation lansează Versiunea 1.0 a software-ului său de proiectare FPGA de ultimă generaţie – Diamond, noul purtător de drapel al mediilor de proiectare a produselor FPGA.
Software-ul furnizează un set complet de unelte puternice, eficienţa fluxului de proiectare şi o interfaţă modernă cu utilizatorul, ceea ce conduce la posibilitatea realizării rapide a unor aplicaţii FPGA economice şi cu consum energetic redus. Diamond este noua generaţie de înlocuire pentru ispLEVER fiind caracterizată de cercetarea designului, uşurinţă de utilizare, flux îmbunătăţit de pro­iectare, şi numeroase alte îmbu­nătăţiri. Combi­naţia dintre noile ca­racteristici şi cele îmbunătăţite permit realizarea mai rapidă, mai simplă şi cu mai bune rezultate decât oricând.
Software-ul Diamond este disponibil pentru descărcare de pe site-ul Lattice atât pentru Windows, cât şi pentru Linux. Odată descărcat şi instalat, el poate fi utilizat fie cu licenţă gratuită pentru acces limitat, fie cu licenţă subscrisă pentru suport complet.
www.msc-ge.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu