Pantofi cu lumini: Infineon dezvoltă împreună cu adidas un prototip de pantof unic la nivel mondial, care ascultă muzica și reacționează la ea prin intermediul unor efecte luminoase.

by gabi

Lider mondial în producția de semiconductori pentru sisteme de alimentare și IoT, Infineon Technologies AG oferă soluții pentru o lume digitalizată care stabilește în permanență noi standarde. Împreună cu adidas AG, Infineon a dezvoltat acum pantoful cu lumini: Echipat cu o tehnologie de senzori de înaltă performanță, pantoful inovator și inteligent adidas Originals NMD S1 detectează muzica și sunetele din mediul înconjurător, reacționând apoi cu efecte de lumină diferite și programabile. Microfoanele și microcontrolerele convertesc informațiile audio în efecte luminoase dinamice cu ajutorul LED-urilor amplasate pe pantof.

Pantoful cu lumini de la Infineon este un prototip care ilustrează și dă viață efectului tehnologiei de ultimă generație a semiconductorilor într-un produs din domeniul modei. Datorită microfoanelor XENSIV™ MEMS de înaltă calitate, pantoful poate “auzi” cele mai fine semnale acustice. Un microcontroler PSoC™ integrat procesează intrarea audio. Soluția EZ-PD™ BCR (Barrel Connector Replacement) permite încărcarea pantofului utilizând tehnologia USB-C Power Delivery (PD) în combinație cu MOSFET-urile de putere OptiMOS™ de înaltă eficiență. adidas Originals NMD S1 oferă o potrivire perfectă și suficient spațiu pentru a plasa în interior componentele tehnologice extrem de sensibile, fără a compromite confortul.

Aflați mai multe despre pantoful cu lumini aici. Urmăriți videoclipul de prezentare.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și