Explorând Viitorul Tehnologiei Electronice – SIITME 2023

17 -21 Octombrie 2023, Craiova, Romania

by gabi

În era tehnologiei digitale și a inovației continue, fiecare pas înainte în dezvoltarea electronică este un pas către viitor. Și nu există un loc mai potrivit pentru a experimenta această călătorie decât la Simpozionul Internațional pentru Proiectare și Tehnologie în Electronic Packaging (SIITME) 2023, organizat de Asociația pentru Promovarea Tehnologiei Electronice (APTE). Acest eveniment, anual adună experți și entuziaști din industria electronică și din domeniul academic din întreaga lume pentru a explora și prezenta cele mai recente tendințe și inovații din domeniu.

Cu siguranță, unul dintre punctele culminante ale SIITME 2023 este prezentarea reprezentantului INTEL despre “Provocările semnalelor electronice de mare viteză și soluțiile pentru packaging electronic avansat”. Este un subiect esențial, întrucât tehnologiile noastre devin tot mai rapide și mai complexe. Participanții vor avea ocazia să înțeleagă paradigmele electronicii contemporane. Această discuție ilustrează modul în care industria electronică evoluează pentru a răspunde cerințelor tot mai exigente ale pieței.

De asemenea, un alt subiect de interes major este “Călătoria către optimizarea magnetică complexă”. În era post WBG (Wide Bandgap), proiectarea modulelor electronice pentru optimizarea câmpurilor magnetice devine o artă complexă.

Participanții vor afla despre impactul obiectivelor de proiectare asupra gradului de libertate, dar și despre cum să înceapă procesul de optimizare corect, cum să evite constrângerile și cum să asigure o performanță superioară a produselor lor.

Dar SIITME 2023 nu este doar despre prezentări și discuții tehnice. Acesta aduce în prim-plan și realizările de pionierat și inovare în domeniul electronic. Unul dintre protagoniștii acestui eveniment este Mark D. Poliks, un expert de talie mondială în domeniul fabricației în microelectronică avansată. Ca director fondator al CAMM (Center for Advanced Microelectronics Manufacturing) și membru al IEEE Electronics Packaging Society (EPS) Board of Governors, experiența sa în industrie este remarcabilă.

Un alt invitat special care aduce valoare SIITME 2023 este Rajen Murugan, Manager de Inginerie și lider al echipei de modelare multi-fizică la Texas Instruments, Inc. Cu o vastă expertiză, domnul Murugan împărtășește informații prețioase în cadrul cursurilor sale de dezvoltare profesională, cu accent pe modelarea compatibilității electromagnetice (EMC) a semi­conductorilor. Acesta este un subiect extrem de relevant într-o lume în care EMC devine din ce în ce mai importantă pentru siguranța aplicațiilor, cum ar fi cele din industria auto sau aeronautică.

La SIITME 2023 veți avea șansa de a vă întâlni cu prieteni, colegi și experți din domeniu, de a face conexiuni valoroase și de a vă extinde rețeaua profesională. De asemenea, veți putea vizita expoziția tehnologică în care reprezentanții companiilor de profil din România vor prezenta cele mai recente inovații și soluții din industria electronică.

Vă așteptăm cu nerăbdare la această experiență captivantă!

Pentru mai multe detalii, accesați: htps://www.siitme.ro.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu