OSE Systems şi Micronas colaborează pentru realizarea unei platforme de evaluare ready-to-run pentru piaţa auto

by donpedro

OSE Systems, Inc. şi Micronas, principal furnizor de soluţii pentru circuite integrate şi sisteme de traductoare pentru electronica de consum, multimedia şi electronică pentru domeniul auto, au anunţat integrarea nucleului în timp real OSE de la OSE Systems în platforma de evaluare bazată pe ARM7 de la Micronas pentru familia de controlere folosite în domeniul auto CDC 32xxG.

Platforma de evaluare conţine o placă de evaluare “ready-to-run” integrată cu nucleul OSE şi o placă suport. Clienţii primesc acum o soluţie completă, cu foarte multe instrumente ce îndeplineşte cerinţele pentru multiprocesare distribuită şi utilizarea eficace a resurselor tipice din telematică, instrumentaţie şi alte aplicaţii din domeniul auto. Familia CDC 32xxG este a treia generaţie de familii de controler integrate de la Micronas ce au un nucleu ARM7 TDMI CPU. Această familie este urmaşa familiei de controlere “dashboard” bazate pe arhitectura de 8 şi de 16 biţi şi respectă conceptul LEAP (Low Emission Automotive Processor). Familia de circuite integrate oferă performanţe foarte bune la un preţ scăzut, fiind astfel destinată aplicaţiilor “dashboard low-end” şi high-end. Datorită arhitecturii sale scalabile, pot fi obţinute derivate compatibile pin la pin şi software într-un timp scurt. Toate dispozitivele au încorporat un modul ERM (EMI Reduction Module) ce reduce valorile de vârf cu până la 10dBµV. Ele funcţionează cu o singură sursă de 5V, iar valoarea minimă a tensiunii de alimentare poate fi de 3,5V.
Nucleul în timp real OSE ce reduce necesarul de resurse are întârzieri mici de întreruperi şi necesită un footprint mic la aproximativ 5kb. Este scris complet în limbaj de asamblare şi este optimizat pentru procesoarele respective. OSE RTOS este potrivit mai ales pentru aplicaţii ce folosesc Digital Signal Processors (DSP) şi microprocesoare obişnuite.

www.micronas.com

S-ar putea să vă placă și